Info

over deze websitebestevirusscanner.com is een antivirus vergelijk website waarbij duidelijkheid en eerlijkheid voorop staan. Via onze vergelijk tabellen kunt u in een oogwenk zien welke antivirus voldoet aan uw eisen. Dit verschilt namelijk per gebruiker. Hoewel de basis voor iedereen belangrijk is namelijk een goede bescherming en detectie van malware zijn extra functies in veel gevallen welkom. Denk hierbij aan ouderlijk toezicht, laptop modus, game modus, search advisor, beveiligde-betaal pagina enz.

Onze vergelijkingen zijn hoofdzakelijk gebaseerd op externe onafhankelijke antivirus software testers. Deze tests doen wij zelf niet al nemen we onze eigen bevindingen wel mee in de resultaten maar laten dezen de resultaten niet zwaar beïnvloeden.

De bedrijven waar wij onze informatie vandaan halen zijn

www.av-comparatives.org
www.av-test.org
www.dennistechnologylabs.com
www.westcoastlabs.com
www.icsalabs.com
www.virusbulletin.com

Dit zijn gerespecteerde onafhankelijke bedrijven die virusscanners aan de tand te voelen. De uitslag van deze tests word door ons geanalyseerd en samen gevat in tabellen per besturingssysteem en er word onderscheid gemaakt tussen kale virusscanners en total security pakketten.

Virusscanners
Total security
Antivirus voor Mac
Windows

Verdiensten

Hoewel wij een commissie krijgen als u via onze site doorklikt naar de websites van de anti malware fabrikanten zijn de tests naar alle eerlijkheid samengesteld. Deze commissie is nodig om de site draaiend te houden.

Wilt u met ons in contact komen dan kan dat via de contact pagina.