Mcafee

0 Comments

McAfee is één van de grootste namen in de wereld van antivirussoftware. McAfee AntiVirus Plus beschermt tegen virussen, wormen, spyware, Trojaanse paarden en rootkits. Het detecteert ook en vermijdt aanvallen van hackers, phishing, dialers, adware en schadelijke scripts. Het is een van de weinige antivirus softwares met een firewall. McAfee AntiVirus Plus is gemaakt om uw computer  te beschermen tegen bedreigingen ongeacht waar ze vandaan komen, met inbegrip van netwerk bedreigingen, online zwendels, kwaadaardige websites, riskant downloads en bestanden die worden gedeeld via e-mail.

McAfee AntiVirus Plus is eenvoudig te installeren en instellen. Het vindt en elimineert bedreigingen tijden het instaleren. Deze proactieve detectie zorgt voor een snelle installatie zonder steeds geblokkeerd te worden door malware dat al op uw computer zit. De scans plannen en tweaken kan binnen de instellingen van McAfee AntiVirus Plus. Alle elementen van de software zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf het begin console. McAfee AntiVirus Plus constant onderhouden is niet vereist, maar is ingesteld om uw computer automatisch up to date te houden

De antivirus software is onopvallend. Er zijn sommige pop up waarschuwingen, maar u kunt de niet-essentiële meldingen uitschakelen. U kunt Scans plannen wanneer u de computer niet gebruikt.

Tevens is een bestanden shredder ingebouwd die veilig en permanent gevoelige bestanden verwijdert.

SiteAdvisor, een link scanner die beveiliging ’s waarderingen op individuele websites weergeeft om u te beschermen tegen online bedreigingen.

SiteAdvisor maakt het gemakkelijker om te winkelen, downloaden en veilig surfen. Het hulpprogramma bevat een werkbalk, waarop de beveiligingsstatus van de site die u momenteel bezoekt is te waarnemen. Ook wordt er onopvallend een veiligheid ratings pictogrammen toegevoegd aan uw zoek resultaten.

McAfee biedt een aantal middelen voor extra hulp tevens zo als persoonlijke ondersteuning en een online Faq en klanten support.

Producten

  • McAfee® All Access
  • McAfee Internet Security
  • McAfee Total Protection
  • McAfee® Mobile Security
  • McAfee® Virus Removal Service
  • McAfee Online Backup
  • McAfee Family Protection
  • McAfee SiteAdvisor Live
  • McAfee Family Protection for Mac

 

About the author 

administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}