Beste totale antivirus beveiliging

Bullguard internet security 2016
norton antivirus
Panda Dome Complete Beveiliging
live save 2018
AVG antivirus 2016

BullGuard

Norton

Panda

Bitdefender

McAfee

AVG

€ 59,99 €29,99

€ 49,99

€ 59,99

€ 79,99

€ 59,99

€ 29,99

Aantal Installs

3+

5+

1+

5+

10+

1+

.

Functies

95

100

100

100

83

75

Bescherming

100

95

93

95

50

50

Gebruikersgemak

100

95

90

85

100

83

Protectie Tegen

Virussen

Spyware

Trojans

Phising

Rootkits

Wormen

Functies

Real-timeanalyse

Browser Protectie

Password Beheer

PC Tune UP

Cloud Technologie

Veilig Bankieren

Firewall

Backup

Ouderlijk Toezicht

Niet Storen Modus

Url Adviseur

Download Advies

Auto Updates

Email Scan

Ondersteuning

Telefoon

Email

Chat

Forum

Besturingssystemen

Windows

Mac

Android

Is een totale antivirus oplossing het geld wel waard?

complete security suites zijn duurder dan antivirussoftware of internet security-software. Echter, als je kijkt naar al de verschillende beveiligingsfuncties die in een complete security suite zitten kosten ze in verhouding minder dan wanneer je de onafhankelijke functies apart moet kopen.

Om te beginnen, bevat een totale security suite alle functies van de antivirus en computer security software. De beste totaal beveiliging heeft de mogelijkheid van het detecteren van inkomende malware bedreigingen en te voorkomen dat de computer wordt geïnfecteerd. Deze functie wordt overgenomen van de virusscanner die anders los wordt gekocht.

Van de internet security-software neemt de complete beveilig’s suite de  antiphishing, email bescherming en de firewall functies over. Bovendien hebben totale antivirus pakketten functies die de losse antivirus niet heeft zo als een file schredder, online back-up, systeem op schoon en versnel mogelijkheden en een wachtwoord manager.

 

Wat is het beste antivirus totaal pakket voor mijn gebruik?

Hoe een firewall werkt

Een firewall blokkeert kwaadwillende indringers

Er hoort geen onduidelijkheid te zijn over wat u kan verwachten van de beste antivirus beveiliging totaal pakketten. Als u echt de beste internet/computer beveiliging software wilt voor uw zelf dan begint u met uw onderzoek in de bovenstaande antivirus test tabel welke is samengesteld door informatie die is geleverd door de twee grootste onafhankelijk antivirus software testers genaamd AV-Test & AV-Comparatives. Wij hebben slechts voor uw gemak deze informatie samengevoegd in de bovenstaande tabel.

De volgende onderwerpen zijn van belang bij het uitzoeken van een totale antivirus security pakket

Prestatie: Alle prachtige functies in de totaal oplossingen zijn niet het belangrijkst voor hoe goed de software presteert in zijn hoofddoel namelijk het stoppen van malware die wordt uitgevoerd op uw systeem. Dit zonder uw systeem zwaar te belasten en zonder dat u wordt lastig gevallen met irritante pop-ups. Prestatie vat samen het verwijderen en detecteren van malware en het gebruikersgemak waar mee de betreffende antivirus software oplossing is te bedienen op uw computer.

De Functies verschillen per totaal oplossing maar de meesten hebben de zelfde standaard functies inbegrepen. U moet verwachten dat de antivirus security suite alle losse apparatuur die kan worden aangesloten op uw computer kan worden gescand op virussen en alle andere malware. Een aantal bieden een virtueel toetsenbord dat u kunt gebruiken tijdens het internet bankieren om keyloggers te slim af te zijn. Weer een ander biedt een beveiligde betaal pagina zonder virtueel toetsenbord. Sommige antivirus pakketten passen hun scan aan aan de belasting van uw computer systeem, wat wil zeggen dat de scan wordt uitgevoerd als uw systeem weinig wordt belast of niet wordt gebruikt om vertraging van uw computer te voorkomen.

Een aantal mogelijkheden die niet al de beste antivirus totaal oplossingen bezitten zijn: een password mannager die uw wachtwoorden opslaat in een versleutelde kluis, online back-up om uw bestanden op elk moment van iedere locatie te kunnen raadplegen, op afstand de content beheren welke uw kinderen op het internet mogen bezoeken ( ouderlijk toezicht). Onthoud wel dat al deze functies het hebben niet waard zijn als de algehele prestatie (malware detectie, repareren en gebruikersgemak) van de betreffende antivirus pakket niet goed scoort.

Ondersteuning : Uiteraard krijgt u bij al de beste antivirus totaal oplossingen ondersteuning. Denk hier bij aan hulp via de telefoon, live chat, een forum, ondersteuning via de email en online handleidingen. De verschillende ondersteunende mogelijkheden verschillen per security software. Sommige help desks zijn 24/7 7 dagen in de week te bereiken de ander alleen op kantoor uren. Het is aan u zelf om te bepalen wat u het belangrijkste vind en of dit belangrijk genoeg is om mee te laten wegen in uw keuze?

 

Is uw systeem al geïnfecteerd met een virus?

  • Is uw computer en of internet wat aan de trage kant?
  • Vertonen programma’s onnatuurlijk gedrag als langzaam afsluiten of willen ze helemaal niet afsluiten?
  • Blijven sommige programma’s op de achtergrond draaien terwijl dit helemaal niet de bedoeling is?
  • Starten programma’s op samen met Windows terwijl u dit niet heeft ingesteld?
  • Regelmatig last van pop-ups?

Grote kans dat er malware op uw computer zit. Een veel voorkomende vervelende malware is een Rootkit deze vermomt malware waardoor het niet opvalt dat uw systeem is besmet. Als de rootkit actief is kan deze zelfs uw virusscanner voor de gek houden, aldus wikipedia.

Hoe kan ik malware verwijderen als mij virusscanner deze niet eens kan vinden? Simpel: start uw computer op in de veilig modus en scan uw systeem. In de veilige modus worden alleen de broodnodige processen opgestart  die noodzakelijk zijn om Windows te kunnen starten. Alle randzaken worden niet gestart waardoor geïnfecteerde bestanden die mogelijk een rootkit of ander malware bevatten niet opgestart worden en dus kunnen ze uw virusscanner niet voor de gek houden

Windows opstarten in de veilig modus gaat verschillend afhankelijk van uw Windows versie. Voor Windows xp tot en met Windows 7 doet u het volgende: Start de computer op en druk gelijk op de f8 toets, deze kunt u ingedrukt houden of meerdere malen indrukken. Dit moet u doen VOORDAT het Windows logo verschijnt.  Als u na het indrukken van de f8 toets geen veranderingen ziet is het niet goed gegaan. In Windows 8 doet u het volgende: Houdt de Shift-knop ingedrukt terwijl u op Opnieuw Opstarten klikt .

Selecteer opstarten in de veilige modus.

Uw antivirus software is ook niet opgestart dus wat u doet is, open deze computer ( in Windows 8 heet dit Computer) klik met de rechtermuisknop op één van uw harde schijven en selecteer dat u deze wilt scannen op virussen. Doe zo al uw harde schijven. Succes!

 

banner bullgaurd

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: