Bitdefender voor MKB

0 Comments


Bitdefender Small Office Security

Eén oplossing voor het complete MKB.

Bescherming

Functies

Gebruikersgemak

Compatibel met:

 • Windows
 • Mac
 • Linux

Bitdefender Small Business Security Functies

Inhoudsopgave


LET OP! De Beschikbare Mogelijkheden Verschillen Per Besturingssysteem 

Windows Functies

 • Virusscanner
 • Anti-malware
 • Console voor beheer
 • Anti-APT's

Mac Functies

 • Virusscanner
 • Anti-malware
 • Console voor beheer
 • Anti-APT's


Zakelijk pakket Bitdefender

Het kleine zakelijke pakket van Bitdefender wordt aangeboden in verpakkingen van 3 tot 25 en omvat bescherming voor de PC's, Mac's en Linux servers. Het biedt een bekroonde anti-virusbescherming en loopt op een automatische piloot zodat het niet interfereert met de productie.

Bitdefender begrijpt de behoeften van kleine bedrijven en heeft een pakket ontworpen voor meerdere platformen, zelfs Android-apparaten worden ondersteund. Bitdefender biedt een betrouwbare bescherming en blijft op virustesten van derden maximale scores behalen en kan 100% malware-detectie bieden. Bitdefender Small Business Pack, beschermt tot 20 Windows-werkstations en mobiele apparaten. De beveiligingsupdate installeren snel, dit gebeurd allemaal automatisch.

Dit beveiligingsbedrijf begrijpt wat de meeste kleine bedrijven nodig hebben om een verscheidenheid van apparaten en niet alleen de PC te beschermen. Dus creëerde Bitdefender een pakket dat zowel geschikt is voor Windows en Mac met een gemakkelijke interface zo dat u zelf de beveiliging van uw bedrijf kunt regelen. Het bevat zelfs een anti-diefstal technologie welke gestolen laptops of netbooks  lokaliseert vergrendelt en de bestanden kan wissen . Als u een gecentraliseerd beheer nodig heeft, kunt u hun cloud beveiligingsversie aanschaffen. Dit kleine zakelijke anti-virussoftware loopt makkelijker dan de meeste software en u zult geen merkbare vertraging in de prestaties van uw computer bemerken.

Systeemvereisten

 • Windows
 • Mac
 • ios
 • android

Windows

Besturingssysteem

 • Microsoft Windows 7(SP1), Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10

Minimale systeemvereisten

 • CPU: Dual Core 1,6 GHz processor
 • Geheugen (RAM): 1 GB
 • Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 1,5 GB vrije ruimte

Aanbevolen systeemvereisten

 • CPU: Intel CORE 2 Duo (2 GHz) of gelijkwaardige processor
 • Geheugen (RAM): 2 GB
 • Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 2 GB vrije ruimte

Softwarevereisten

 • Internet Explorer versie 10 of hoger

Integratie met

 •  Google Chrome versie 34 en hoger
 •  Mozilla Firefox versie 30 en hoger
 •  Thunderbird versie 14 en hoger
 •  Outlook 2007, 2010, 2013

AV-Testlaboratoria

Wij, samen met de beveiligingssoftware-industrie, plaatsen het vertrouwen in de onafhankelijke anti-virus prestatietesten uit de AV-Testlaboratoria in Duitsland.  Bitdefender levert voortdurend uitzonderlijke resultaten voor bescherming, prestaties en bruikbaarheid. In de anti-virustesten voor Windows 7 van augustus 2013, scoorde de Bitdefender 100 procent voor zijn vermogen om PC's te beschermen tegen malware.  AV-Test installeerde de meest recente versies van de Bitdefender, gebruikte de standaardinstellingen en stond de producten toe zelf op elk gewenst moment te updaten en de in-de-cloudservice voor updates te vragen. De AV-Test onderwerpt producten aan realistische testen om te kunnen testen hoe de software zou kunnen reageren op een realistische situatie. In deze meest recente test gebruikten ze bijna 20.000 voorbeelden van malwares en Bitdefender was in staat om ieder monster op te sporen, veel meer dan veel van zijn concurrenten.

De suite van AV-Test beschermingstesten voor het vermogen van anti-virussoftware om computers te beschermen tegen malware, zoals virussen, wormen en Trojaanse paarden omvat een analyse van de mogelijkheden van de software ten aanzien van de zero-day aanvallen, die gloednieuwe bedreigingen die nog niet geclassificeerd zijn in de database van de leverancier met bekende virussen. De anti-virussoftware moet in staat zijn om deze bedreigingen te identificeren op basis van andere aanwijzingen met betrekking tot hun malware-familie genealogie. Natuurlijk, evalueren de beschermingstesten de mogelijkheid van de software om bekende bedreigingen die in de vier weken voor het tijdstip van de test zijn ontstaan op te sporen. Bitdefender produceert ook bijna nul valse waarschuwingen en het kan het verschil tussen legitieme en snode software onderscheiden.

Beveiligingsfuncties

Bitdefender is voorzien van een paar extra functies die u helpen uw bedrijf gemakkelijk te beveiligen. Een mooie editie is het datafilter. Het datafilter kan helpen bij het controleren van lekken van belangrijke persoonlijke gegevens zoals sofi-nummers. Dit kan u en de privé-informatie van uw werknemers beschermen. Een andere handige toevoeging aan deze anti-virusoplossing is de Bitdefender Safepay. De SafePay beveiligt alle bancaire- en winkeltransacties om uw identiteitsinformatie, bankrekeningnummers, aankoopinformatie en creditcardnummers te beschermen. Om uw laptop te beschermen bevat het technologie om de harde schijven van gestolen of verloren laptops te lokaliseren en te wissen.

Dit kleine zakelijke anti-virussoftware bevat ook extra beveiligingsmiddelen buiten het anti-virus. Het beschermt ook e-mailberichten tegen spam en phishing malware. De Bitdefender reinigt ook de flash drives van virussen voordat ze gegevens laden op uw beveiligde computers. Het biedt een firewall in twee richtingen die de internetverbindingen controleert en de ongeautoriseerde toegang blokkeert, zelfs via een WiFi-netwerk.

Deze anti-virussoftware werkt zonder uw verwerkingssnelheden te vertragen en het valt niet lastig met storende beveiligingsmededelingen. De Bitdefender heeft een modus genaamd Autopilot. In deze modus werkt de software onmerkbaar op de achtergrond en zonder de productiemedewerker te onderbreken of te irriteren met hinderlijke popups. Als u kiest voor de Bitdefender uitgevoerd met behulp van de Autopilot hoeft u geen software te configureren, het zal draaien op een slimme, vooraf ingestelde configuratie. Het bevat ook een Scan Dispatcher die zoekt naar gelegenheden waar het brongebruik onder een bepaalde drempel valt om scans uit te voeren tijdens dat er minder wordt gewerkt. De software-versie vereist het standaard 1 GB-geheugen te draaien en slechts 512MB voor de cloud-versie. In de testen van derden draaide het voortdurend sneller dan de meeste beveiligingsoplossingen.

Het Bitdefender Small Business Pack is ideaal voor kleine bedrijven die niet beschikken over een IT-persoon. Deze kleine zakelijke anti-virussoftware kan draaien op de automatische piloot om uw bedrijfscomputers en apparaten te beveiligen zonder dat de software praktisch beheer nodig heeft. Met behulp van de Bitdefender, hoeft u alleen de software te installeren, deze op de Autopilot in te stellen en er gerust op zijn dat uw technologie is beschermd. Het beschermt zelfs uw gegevens mocht bedrijfslaptop worden gestolen of verloren raken. Het is echt de beste alles-in-één anti-virusoplossing voor kleine bedrijven.

Bitdefender Small Office SecurityBitdefender Small Office Security 2019

About the author 

administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}