Bitdefender Total Security

0 Comments

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Bitdefender Total Security

BitDefender begrijpt dat veel van haar klanten niet willen na denken over het configureren van de beveiligingssoftware, ze willen geen popup zien, en ze willen geen tijd besteden aan beslissingen nemen over elke kleine configuratie. Deze functie wordt ook wel de automatische piloot genoemd welke door veel gebruikers is geliefd.

U zult geen veiligheid pop-ups zien en ondertussen hoeft u zich geen zorgen te maken over uw beveiliging of privacy. De automatische piloot zal de optimale veiligheid keuzes voor u maken, automatisch gevaarlijke bestanden in quarantaine plaatsen en malware blokkeren. Aan de andere kant, als u wilt aanpassen hoe de beveiligingssoftware reageert kunt u de automatische piloot uitschakelen en alles naar uw eigen wens configureren van de software.

BitDefender biedt uitstekende beveiliging. Goed getest bij verschillende test labs. In feite, in de meest recente resultaten van de AV-tests scoorde het hoger dan elk van de andere concurrenten.

BitDefender Total Security blokkeert alle mogelijk malware ingangspunten. Het kan u beschermen tegen malware die probeert  toegang te krijgen tot uw PC via e-mail, webkoppelingen, USB-stations, sociale mediasites, live messenger , uw netwerk en Trojaanse paarden. Het omvat specifieke functies voor het scannen van links van uw vrienden op Facebook en Twitter.

Zonder bewijs zijn marketing claims niets meer dan een oefening in creatief schrijven. BitDefender consequent test goed en wordt beschouwd als een van de beste veiligheid suites door talrijke reviewers en onafhankelijke testen labs. Klik om te vergroten AV-Test scores, Bitdefender scoorde beter dan alle concurrenten.

BitDefender was een van de eerste security softwares die een gedrag-technologie gebruikt die het gedrag van programma’s analyseerd om te bepalen of deze potentiële bedreigingen bevat ongeacht of er eerder al een  dreiging was vastgesteld of niet.

Bitdefender introduceerde de gedrag-analyseer functie in 1999 een technologie die het gebruik van de virus kenmerken database versterkte met deze nieuwe techniek. In 2005 werd de uurlijkse software update bekend gemaakt en in 2009 werd een techniek ontworpen genaamd Active Virus Control die actieve programma’s van af het opstarten tot het afsluiten in de gaten houd.

Deze functies gecombineerd samen met een continue virus update maakt Bitdefender Total Security tot een van de meest efficiëntste antivirus product.

BitDefender heeft alle standaard faciliteiten aanboord, zoals aangepaste scannen, ouderlijke toezicht, een zoek-adviseur en laptop instellingen. Om te kunnen zorgen voor volledige scans zonder onderbreking heeft het een feature, genaamd de Dispatcher scanner. Dit zal uw systeem bekijken en volledige scannen welke alleen wordt uitgevoerd als uw computer weinig wordt belast of non actief is. De ouderlijke controle-instrumenten stellen u instaat om unieke profielen te maken die filteren welke websites uw kinderen kunnen bezoeken en hoe lang ze online kunnen zijn. Deze hulpprogramma's kunnen op afstand worden beheerd, zodat u uw profielen kunt bewerken terwijl u onderweg bent. Voor veilig surfen heeft Bitdefender een zoek-adviseur die met Google en Bing werkt. De adviseur zal u waarschuwen wanneer er verdachte websites tussen uw zoekresultaten staan

BitDefenders  klant en technische ondersteuning is gemakkelijk toegankelijk. U kunt 24/7  contact met hen opnemen via de telefoon, e-mail of instant chat. Er zijn ook  educatieve video's, artikelen, ondersteunende documentatie, informatiebladen en een gebruikersforum. Routinetaken zoals het controleren van uw licenties of abonnementsstatus en upgraden van software kunnen gemakkelijk worden bereikt in uw online Bitdefender account. U kunt ook Bitdefender volgen op Twitter, YouTube en Facebook.

About the author 

administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}