Bitdefender voor Mac

0 Comments

Behorende tot de beste beveiligingssoftware voor Mac producten, Bitdefender Antivirus voor Mac de uitstekende Bitdefender veiligheid technologie voor de wereld van Macintosh. Voor degenen onder u die niet langer de noodzaak voor Mac-beveiliging ontkennen is dit een uitstekende keus.

BitDefender publiceert een van de beste internet-beveiliging voor Mac producten vanwege de beveiligingsmaatregelen die het biedt. Er zijn virussen bekend voor de Mac die uw archief en documenten kunnen wisser, uw wachtwoorden en credit card informatie registeren, de controle over nemen van uw Apple computer, een vertraging of crash van het systeem veroorzaken en uw firewall  uitschakelen of update planning. BitDefender beschermt u tegen elk van deze typen malware. Deze Mac internet security-software bevat een quarantaine om vermoedelijke bedreigingen in een veilige zone te plaatsen waaruit u hen naar de Bitdefender Antivirus lab kunt sturen voor analyse.

U kunt scans plannen op momenten waarvan u weet dat u uw Mac niet gebruikt. BitDefender onderhoudt een huidige bedreiging-lijsten door automatisch te synchroniseren met de Bitdefender wereldwijde database. Deze functies worden ook gebruikt door andere antivirus aanbieders die terug te vinden zijn in de

De ondersteuningspagina van Bitdefender zit vol met nuttige onderwerpen en hulpmiddelen. Er is ook een online gebruikersforum. U kunt 24/7 hulp krijgen via online chat-sessie, telefonisch of per e-mail.

De BitDefender internet security voor Mac breidt de uitstekende beveiligingstechnologie van Bitdefender uit aan Macintosh-computers. Het heeft een Mac-achtige interface, en het stopt virussen en spyware en voorkomt dat u een bezoek aan websites brengt die creditcardgegevens en andere persoonlijke gegevens stelen. U kunt plannen op welke dagen en tijden een volledige systeem scant moeten gebeuren zodat u niet hoeft te concurreren om systeembronnen tijdens de scans.

U kunt besmette of vermoedelijk besmette items in een veilige zone plaatsen zodat ze worden verzonden voor onderzoek naar het Bitdefender Antivirus Lab. De software handhaaft zijn eigen updates zodat het niet achter de feiten aanloopt.

About the author 

administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}