Bullgaurd Antivirus review

0 Comments

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Bullgaurd Antivirus review


15 dagen gratis proberen, 100% geld terug garantie

Bescherming

Functies

Gebruikersgemak

Compa​ti​​​​bel met:

 • Window​​​​s

Bullguard Antivirus 2018 Functies

Inhoudsopgave


LET OP! De Beschikbare Mogelijkheden Verschillen Per Besturingssysteem 

Windows Functies

 • check
  Anti-virus
 • check
  Anti-spyware
 • check
  Anti-malware
 • check
  Anti-ransomware
 • check
  Anti-phishing
 • check
  Veilig verkennen
 • check
  Kwetsbaarhedenscanner
 • check
  Automatische updates
 • check
  Game booster


Diverse antivirus leveranciers proberen hun producten te onderscheiden door de toevoeging van onverwachte extra functies, zonder een security suite te maken van het product. Sommigen voegen een firewall toe, andere spamfilters. BullGuard Antivirus hoort bij deze categorie.

Interface

Het hoofdvenster van het product omvat panelen voor de antivirus en spamfilter componenten, maar ook panelen voor vijf andere uitgeschakelde componenten die we alleen vinden in de BullGuard security suite. Het uiterlijk is niet veel anders dan vorig jaar, met één uitzondering. De vorige editie toonde bewust slechts de helft van het meest rechtse paneel, met een optie om de knoppen naar links of naar rechts te schuiven. De huidige versie toont nu alle panelen als default. Wie van de oude halve knop look houdt kan het herstellen door op een icoon te klikken.

Systeemvereisten

 • Windows

Windows

Besturingssysteem

 • Windows® 10 (32-bit and 64-bit) Windows® 8, 8.1 (32-bit and 64-bit) Windows® 7 (32-bit and 64-bit) Windows® Vista (32-bit and 64-bit)

Minimale systeemvereisten

 • Geheugen (RAM): 1 GB
 • Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 850 MB vrije ruimte
 • Minimaal een inbelverbinding

Goede testresultaten

BullGuard doet mee aan de tests van een aantal onafhankelijke laboratoria die we volgen. BullGuard nam deel aan 10 van de laatste twaalf tests van Virus Bulletin en ontving VB100 certificering in alle 10.

AV-Test Instituut beoordeelt antivirus producten op bescherming, prestaties en gebruiksgemak, met zes punten beschikbaar per categorie. BullGuard verdiende 5,5 in alle drie, voor een totaal van 16,5 punten. Waar bij 18 punten de hoogste score is.

De onderzoekers van AV-Comparatives voeren een breed scala van antivirus tests uit. In allebei de bestanden opsporingstests (een met de huidige antivirus signatures en de andere met zeroday detectie simulatie) verdiende BullGuard Advanced+ (geavanceerd plus), de hoogste waardering. Het slaagde ook in Advanced (geavanceerd) te behalen in de realworld dynamische test en in een test die specifiek meet hoe goed een product malware sporen verwijdert.

BullGuard laat met deze resultaten zien dat ze tot de absolute top behoren op de antivirus markt. Dit maakt deze virusscanner een uitstekende keuze.

De URL detectie functie doet het over het algemeen goed met de nodige onduidelijke acties. Op het ene moment werden alle kwade urls geblokkeerd en even later werde een aantal toch weergegeven.

Van de weergegeven urls werd de gedownloade malware in de meeste gevallen herkend en vernietigd.

Bullgaurds url blokker fucntie ligt hoger dan het gemiddeld met een score van een kleine 50 procent.

bedienings paneel bullguard ativirus

Antiphishing

Phishing websites zijn websites die zich als overheids sites of andere gevoelige sites voordoen om je inloggegevens te stelen. Om phishing sites te blokkeren gebruikt BullGuard Safe Browsing, dezelfde functie die de malware hostende URL’s blokkeert.

Gewoonlijk zitten spamfilters, bij de meeste leveranciers, in een volledig security suite, maar BullGuard levert het met zijn basis antivirus. De spamfilter markeert inkomende email door het toevoegen van een markering aan het onderwerp van spamberichten. Het integreert met Microsoft Outlook, Windows Live Mail, Thunderbird en IncrediMail.

BullGuard zijn spamfilter heeft eenvoudige instellingen of geavanceerde. Het enigste wat u kunt doen in de eenvoudige instelling is er voor kiezen om het spamfilter aan of uit te zetten. Als je voor de geavanceerde modus kiest zijn er nog altijd weinig controles om je zorg over te maken. Standaard zet BullGuard de email adressen waarnaar je emails stuurt op een whitelists. Optioneel kan je een BullGuard voettekst toevoegen aan uitgaande mailberichten.

Naast de automatische whitelisting, kun je ook handmatig een mailadressen of domeinen aan de whitelist toevoegen. De bijbehorende blacklist is misschien niet zo zinvol, omdat spammers het afzend adres makkelijk kunnen spoofen (een alias maken).

Bullguard mist ongeveer 20 procent van het totaal aan binnenkomende spam mails. Dit is opzicht niet zo slecht. Daarbij verwijderd Bullgaurd 0 van de berichten die geen spam zijn. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat Bullguard antivirus per ongeluk belang rijke emails weg gooit.

Conclusie

In vergelijking met de vorige versie van Bullguard antivirus is de software er echt op vooruit gegaan. De hoge scores in de onafhankelijke test tonen aan dan BullGuard antivirus een top programma is die malware geen kans geeft.Bullguard Antivirus 2018

About the author 

administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}