BullGuard

2 Comments

BullGuard Internet Security houdt u veilig online

Inhoudsopgave

BullGuard Internet Security levert de beste security tools om u simpel weg te beschermen tegen alle online bedreigingen:
• Award winnende technologie met meerdere protectie lagen voor een superieure virus vang beoordeling, als bewezen door onafhankelijke tests
• Elegant en simpele interface die het managen van uw beveiliging makkelijk maakt
• Gratis 5 gb uitgebreide back-up om uw meest belangrijke data zo als foto’s, muziek, en meer, veilig te houden en gemakkelijk te delen.
• Gemakkelijk te gebruiken ouderlijk toezicht houdt uw kinderen veilig voor cyberpesten en digitale aanvallen
• Snelle toegang tot alles wat u nodig bent direct van uit het hoofdmenu
• 3-pc licentie en gratis updates

Simpele en veilige installatie

BullGuard Internet Security inspecteert uw computer op malware voor de installatie begint en verwijdert actieve malware en past zich aan aan de specificaties van uw systeem. Dit proces eindigt door te controleren of de virus database up-to-date is. In een oog blink is uw systeem beschermd door BullGuard die op de achtergrond mee draait.

Verfrissend makkelijk in gebruik.

Het regelen van uw beveiliging kan niet makkelijker. Het compleet vernieuwede design maakt het kinderspel. Elke functie heeft zijn eigen bedieningspaneel. U klikt simpel op de gewenste functie en dit gebeurd automatisch: als het nu een snelle scan is, back-up van bestanden of de pc versnellen. Alle modules zijn op één pagina om het voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken. Voor als u wat dieper in de instellingen wilt duiken, wordt u met één klik door de relevante instellingen geleid.

De Antivirus pakt effectief alle virussen

Onze antivirus met Gedrag-Detectie welke nieuwe virussen detecteert aan de hand van het gedrag dat ze vertonen op uw computer en stopt deze voor dat er enig kwaad ontstaat. Samen met Handtekening-Database Detectie welke de handtekening identificeert van bekende malware. U krijgt een multilagen beveiligingssysteem voor uw computer die impressieve niet doordringbaar is. Geweldige detectie scores van virus en malware zijn bewezen door onafhankelijke labgs

Krachtig Ouderlijk Toezicht, Beschermt zonder te iriteren

BullGuard Ouderlijk Toezicht is een krachtige en gemakkelijk te gebruiken functie die helpt uw kinderen online te beschermen. U kunt niet gewenste websites blokkeren, een zoekfilter instellen, tijd limiteren, en zelfs hun online activiteiten na kijken. Houdt uw kinderen veilig tegen cyberpesten en voorkomt dat ze worden blootgesteld aan ongewenste inhoud. Met deze functie kunt u uw kinderen met een gerust gevoel laten internetten.

Uitgebreide Backup, Simpel een backup maken, herstel en deel bestaden

Met 5-GB gratis online opslag zo dat u uw belangrijke data zoals: foto’s, muziek en meer veilig heeft opgeslagen. U kunt kiezen waarvan u een backup wilt maken en hoe vaak of zet deze functie op auto backup. Zelfs content uit folders met één klik is mogelijk. En meer: de backup data is gemakkelijk toegankelijk op elk tijdstip van de dag zelfs via een andere computer of smartphone.

Firewall houdt indringers tegen

Bescherm uw computer tegen ongewenste hackers en identiteit dieven met de firewall. De firewall beschermt u tegen online aanvallen en voorkomt cyber criminelen van het binnendringen van de computer.

Geen spam, geen oplichting

BullGuard spamfilter houdt spam mails buiten de deur zo als phishing, virus verspreiding en buitenlandse spam. Het spam filter is naar wens in te stellen, blokkeer ongewenste emails.

Veilig Surfen. Alle websites gecontroleerd.

Sommige websites bevatten verstopte malware of worden gebruikt voor phishing aanvallen. De BullGuard protectie software controleert de websites die voorkomen in uw zoekresultaten en laat weten welke veilig zijn en waarschuwt voor geïnfecteerde websites.

Pc Tune Up. Houdt uw computer snel en schoon
U hoeft nooit meer te wachten om uw computer optestarten. BullGuard PC Tune Up verwijdert onnodige bestanden voor prestatie verbeteringen en maakt geheugen vrij zodat de computer beter presteert.

Game on. Geen onderbrekingen

De meeste security software verlaagt de game prestaties en verijst een speciale Game Mode tijdens het gamen. BullGuard lost dit prestatie probleem op een slimme manier op. Laat u van het spel genieten op volle prestatie terwijl de security zijn werk doet.

Scan op kwetsbaarheden. Het systeem blijft in goede conditie.
Controleert uw computer voor out of date software die hackers en virussen kunnen misbruiken, om toegang tot uw computer te krijgen om schade aan te richten of persoonlijke gegevens te stelen. Zo dra deze software is gemankeerd kan het worden verwijdert.

24/7 gratis support.
Ons support team is 24/7 aanwezig om u te helpen met expert advies en snelle antwoorden op uw vragen

 

bulguard

Producten

  • BullGuard Internet Security
  • BullGuard Antivirus
  • BullGuard Mobile Security
  • BullGuard Spamfilter
  • BullGuard Online Backup
  • BullGuard Mobile Backup

About the author 

administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}