Intego

0 Comments


Er zijn 2 licenties beschikbaar tot 5 apparaten

Bescherming

Functies

Gebruikersgemak

Compa​ti​​​​bel met:

 • Mac

Intego Mac Premium Bundle X9 Functies

Inhoudsopgave


LET OP! De Beschikbare Mogelijkheden Verschillen Per Besturingssysteem 

Mac Functies

 • check
  Mac antivirus
 • check
  Netwerkprotectie
 • check
  Mac Cleaner
 • check
  Persoonlijke back-up
 • check
  Ouderlijk Toezicht


Intego Mac Premium

Mac-gebruikers zijn niet meer immuun voor malware. Hackers zijn begonnen met malware voor Macs omdat zoveel mensen ze nu gebruiken. De meeste Mac-eigenaren denk niet dat ze Mac beveiligingssoftware nodig zijn. Dit is één van de reden waarom hackers het op  Macs  gemumd hebben omdat de malware infecties een hoog rendement biedt doordat er geen security software geïnstalleerd is.

Intego Mac Premium bundel is geschikt om hackers te blokkeren die uw netwerk in gevaar brengen en uw persoonlijke identiteit stelen. Intego is trots op het feit dat het zich richt op het bouwen van producten voor de Mac internet beveiligingsmarkt.

Intego Mac Premium bundel beperkt zich niet tot Mac malware. Het bevat bescherming tegen malware van de PC, zodat je Mac niet deelneemt aan een botnetwerk dat het infecteren van Windows computers als doelheeft. Intego Mac Premium bundel scant ook externe apparaten, met inbegrip van iOS apparaten, op de aanwezigheid van malware.

Automatische updates

Intego bevat automatisch updates om zo altijd de nieuwste beveiliging aan boord te hebben. Hierdoor weet u zeker dat u niet prooi loopt aan de meest verse malware die nog maar net gemaakt is. Deze nieuwe malware is erg succesvol omdat de meeste virusscanner deze nog niet herkennen. Daarom is het belangrijk om altijd up to date te zijn.

De eerste keer dat u Intego opstart  kunt u beslissen of u meer of minder dan het standaard beveiligingsniveau wilt. De standaard scan scant zowel op Mac bedreigingen evenals Windows bedreigingen. U kunt dat niveau tot een minimum niveau aanpassen zodat het zich niet met Windows virussen bezighoud. Of u kunt het beveiligingsniveau omhoog bijstellen tot een maximale bescherming tegen virussen voor Mac en Windows en analyseert het gedrag van toepassingen die worden uitgevoerd op uw Mac.

De interface van Intego van internet security voor Mac voldoet aan de beste Mac ontwerp zodat Mac eigenaars van elk ervaringsniveau niet verward wordt door de interface.

Systeemvereisten

 • Mac

Mac OS

Minimale Systeemvereisten

Macintosh gebaseerd op Intel, uitgevoerd op een van de volgende besturingssystemen:

 • Compatible with Mac OS X 10.8 - macOS 10.13

Uw Mac moet bovendien aan deze vereisten voldoen:

 •  Alle officiele Mac OS X of macOS geschikte computer
 •  Beschikbare schijfruimte: 1,5 GB
 • Internetverbinding voor NetUpdate security updates

Intego Mogelijkheden

De antivirus scans zijn efficiënte omdat Intego vertrouwde mappen markeert zodat de scansnelheden door het niet scannen van vertrouwde mappen wordt verhoogd. Intego Mac-beveiliging is buitengewoon netwerk bewust. Het kan zich zelf aanpassen aan verschillende niveaus van bescherming op basis of het verbonden is met uw thuisnetwerk of uw bedrijfsnetwerk.

Als u gebruikmaakt van een openbare hotspot, kan Intego apparaten detecteren die proberen om toegang tot uw Apple computer te krijgen, zo kunt u vriend van vijand scheiden. Intego geeft u ook controle over alle toepassingen die gebruikmaken van uw netwerk. U kunt programma’s blokkeren of toestaan.Bovendien markeert Intego programma’s die teveel van uw internet snelheid snoepen en kunt u zelf bepalen of uw deze programma’s wilt afsluiten.

Intego internet security komt met een identiteiten beschermer, ouderlijk toezicht, een bestand schredder en een back-up functie. De identiteit bescherming functie beschermd bestanden die extra aandacht nodig hebben. Intego weet deze bestanden zelf te herkennen.

Met Intego ouderlijk toezicht kunnen u grenzen instellen voor uw kinderen in termen van welke site’s ze  bezoeken en voor hoe lang. U kunt verschillende profielen instellen voor elk kind volgens hun leeftijd en behoeften. U kunt een oogje open houden op activiteiten door het nemen van screenshots van wat ze kijken en u kunt hun toetsaanslagen opnemen. Om uw kinderen veilig te houden in internet chat-sessies, kunt u controleren op ongepaste content en deze chats desgewenst afsluiten. U heeft toegang tot de instellingen van het ouderlijk toezicht van af elke plaats waar u toegang hebt tot het internet.Intego Mac Premium Bundle X9

About the author 

administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}