Kaspersky Pure

0 Comments

De aankoop van een enkele licentie kan maximaal drie pc's beschermen, en u kunt alle pc's op afstand beheren vanaf één computer. U kunt ook op afstand het ouderlijk toezicht regelen om uw kinderen ten alle tijd te kunnen beschermen tegen de verwerpelijke inhoud van het internet en u kunt bepalen hoe lang ze mogen internetten. Ook kunt het delen van gevoelige informatie zo als bank gegevens, telefoon nummers en adres gegevens blokkeren.

Elke week kiezen 150.000 gebruikers voor Kaspersky. Deze wereldwijde IT beveiliger is sinds 2007 uitgegroeid tot een van de vier grootste security bedrijven in de wereld. In de nieuwste AV-Tests laat Kaspersky zien dat het een top product biedt.

Kaspersky scoort consequent boven het gemiddelde bij alle antivirus test labs die wij hebben geraadpleegd.

Kaspersky PURE is een volslagen zekerheidstelling met alle gewenste malware functionaliteiten aan boord. Het maakt gebruik van cloud-gebaseerde beveiliging tegen alle soorten bekende en opkomende virussen. Kaspersky Pure controleert emails op malware, websites, phishing campagnes, P2P bestanden, op de USB aangesloten apparaten, cd's en DVD's, sociale media, wifi netwerk , online chat gesprekken.

Deze internet security suite bevat zo veel geavanceerde functies zoals externe ouderlijk stuurorganen, bestand shredding, een password manager, identiteitsbescherming en de mogelijkheid tot het beheren van andere pc's. Een van de meest waardevolle activa die deze suite omvat is de manager van het wachtwoord. De wachtwoordenbeheerder kunt u complexe wachtwoorden voor een extra beveiligingslaag maken. Deze tool zal automatisch uw gebruikersnamen en wachtwoorden naar de websites die u vaak bezoekt indienen. Het voert de wachtwoorden in op een manier die keyloggers en andere malware niet kunnen registeren. Het hulpprogramma is zeer handig; het ontkent de behoefte aan u om complexe wachtwoorden te onthouden en u kunt niet ten prooi vallen aan een phishing-scam.

Met Kaspersky PURE volslagen zekerheidstelling kunt automatische back-ups naar elke gewenste locatie uitvoeren. U kunt een back-up installeren naar een gepartitioneerde sectie van uw harde schijf, naar een externe harde schijf, naar een FTP-site of naar een online opslag service. Het omvat ook restauratie hulpmiddelen. Met Kaspersky, kunt u een volledige set gegevens terugzetten of alleen de geselecteerde bestanden en u kunt zelfs bestanden terugzetten op een computer waarop Kaspersky niet is geïnstalleerd. Dit beveiligingspakket kan gecodeerde mappen volledig wissen.

Kaspersky PURE bevat alle van de standaard functies die verwacht worden in totaal oplossing, plus een paar meer. Een standaard functie die met deze software wordt geleverd is Ouderlijk toezicht. Echter, deze suite omvat de handige mogelijkheid om Ouderlijk toezicht op afstand beheren. Dus als u meer online te besteden tijd wilt toevoegen terwijl u aan het werk bent, kunt u inloggen op uw account bij Kaspersky en dit van af afstand regelen. Kaspersky ouderlijke controles zijn een krachtige functie.

 

U kunt gemakkelijk instellen wanneer u uw systeem wilt scannen en Kaspersky wilt updaten. Een aantal andere mooi functies zijn laptop mode, virtuele browers voor veilig internetten welke u bijvoorbeeld tijdens het internet bankieren kunt gebruiken en een virtueel toetsenbord welke niet kan worden geregistreerd door keyloggers. Deze kunt ook gebruiken voor internet bankieren en het invoeren van wachtwoorden.

 

About the author 

administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}