Kaspersky Security voor Mac

Compatibel met

  • Mac

Aantal installaties

  • Afhankelijk van gekozen licentie

8.5 Total Score
Kaspersky Internet Security

Beveiliging
10
Gebruikersgemak
9
Functies
8
Systeembelasting
8
User Rating: 2.56 (9 votes)


Kaspersky Internet Security Mac bevat

  • Beschermt je privacy, zodat die ook echt privé blijft
  • Biedt extra bescherming bij online winkelen, bankieren en betalen
  • Helpt je kinderen te beschermen tegen online gevaren
  • Beschermt je digitale leven zonder je Mac-prestaties te vertragen
  • Stuurt automatisch de nieuwste updates naar je Mac-computer
  • Voorkomt dat je Mac pc- en Android-malware verspreidt
  • Vereenvoudigt beveiligingsbeheer en toegang tot ondersteuning

Compatibel met: Macintosh

Bekijk op kaspersky.nl

Antivirus software voor Mac is niet zo belangrijk als internet security voor Windows, maar desondanks kan de Mac niet meer zonder een antivirus software als Kaspersky Security voor Mac. Kaspersky antivirus software is zowel voor de Mac als voor Windows een goede keus. Op de Mac heeft u meer kans om prooi te vallen aan phishing dan te worden besmet door malware, maar aangezien beide mogelijk zijn, is het zinvol om Apple ’s advies op te volgen om een security software op uw Mac te installeren.

De beste beveiligingssoftware voor Mac bevatten malware en phishing protectie. Kaspersky Security voor Mac kan zeker zorg dragen voor beide van deze bedreigingen. De functies die Kaspersky bevat behalve de antimalware en antiphishing componenten maakt Kaspersky tot één van de betere geteste software. Functies als: ouderlijk toezicht en een virtueel toetsenbord welke u kunt gebruiken tijdens het internetbankieren om te voorkomen dat uw gegevens worden geregistreerd zijn van groot belang.

Kaspersky Security voor Mac heeft praktische en effectieve Mac beveiligingsfuncties. Zoals: scant alleen bestanden die het nog niet heeft gescand, hetgeen betekent dat alle van de scans na haar allereerste scan sneller worden uitgevoerd. Kaspersky biedt een virtueel toetsenbord aan identiteitsdieven te blokkeren zodat ze niet uw toetsaanslagen registreren.

Het virtuele toetsenbord is een toetsenbord dat wordt weergegeven op het scherm wanneer Kaspersky detecteerd dat u bezig bent met het invoeren van uw wachtwoord voorafgaand aan online bankieren of winkelen. Door te klikken op het virtuele toetsenbord in plaats van het fysieke toetsenbord, is uw wachtwoord onzichtbaar voor hackers die proberen uw toetsaanslagen buit te maken.

Er is een ouderlijk toezicht-functie die u kunt gebruiken voor het veilig houden van uw kinderen zo dat deze verantwoord online kunnen. Met Ouderlijk toezicht kunt u controleren welke inhoud uw kinderen mogen bekijken en kunt u beperken hoe lang uw kinderen op het internet mogen. U kunt ook voorkomen dat ze nooit uw telefoonnummer of creditcardnummers via het internet delen. Ook kunt u ongewenste contacten blokkeren en heeft u controle over de communicatie van uw kinderen op socialmedia sites.

Met Kaspersky Security voor Mac heeft u actieve controle, of u kunt toestaan dat kaspersky zelf beslissingen Neemt. Ook kunt u de beveiligingsniveaus aanpassen en u heeft controle over pop-meldingen. Deze Mac beveiligingssoftware kan automatisch worden uitgevoerd bij het opstarten.. U kunt de software zo instellen dat deze bedreigingen automatisch afhandelt. Ook kunt u een kopie maken van geïnfecteerde bestanden voor dat deze worden gedesinfecteerd.

Kaspersky Security voor Mac heeft een goede Mac user interface, zodat u zal zich direct thuis voelt. Kaspersky loopt onopvallend op de achtergrond en heeft een lichte impact op uw Mac

U kunt contact opnemen met technische ondersteuning  via e-mail, telefoon of online chat-sessie.

Kaspersky Internet Security Mac
€39,99
Eindoordeel
Review Date
Reviewed Item
Kaspersky Security voor Mac
Author Rating
51star1star1star1star1star

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

bullguard banner