Kaspersky

0 Comments

Kasperskey komt met een gemakkelijke installatie zelfs als jouw systeem al besmet is. De verschillende scans van hoge kwaliteit geven malware geen kans. Kasperskey scoort hoog op het verwijderen van malware. Daarbij helpt het beveiliging's netwerk van Kasperskey bij het identificeren van nieuwe malware. Ook de bescherming tegen phishing ( het vissen naar persoonlijke gegevens) Scoort hoog.

Kaspersky Anti-Virus is een van de beste antivirus software oplossingen die beschikbaar is. Kaspersky Anti-Virus beschermt uw computer tegen bots, wormen, Trojaanse paarden, rootkits, spyware en virussen. Het detecteert ook nieuwe bedreigingen en voorkomt dat ze infiltreert in uw systeem. Het product bevat drie licenties. Met de bootable recovery disk kunt u uw computer redden door het detecteren en verwijderen van malware. Als u niet in staat bent om de software te downloaden als gevolg van een malware-infectie, heb je de mogelijkheid om een gespecialiseerde tool om preventief te scannen van uw pc en verwijder van de bedreiging.

De interface van Kaspersky is effectief ingedeeld. U kunt uw voorkeuren instellen en laat de software uw computer beschermen zonder dat uw voortdurend toezicht nodig is. Scans en updates gebeuren automatisch. De software bevat real-time beveiliging terwijl u surft op het web, communiceren via e-mail, download en bestanden opent. In het geval van een infectie of een mogelijke dreiging, de software laat meteen weten wat het probleem is en biedt snelle toegang tot het identificeren en het oplossen van het probleem. Kaspersky voorkomt  met de huidige technologie exploits die via legitieme toepassingen zoals Java en Adobe Reader uw systeem kunnen infecteren. Het voorkomt ook dat hackers de vergrendeling van uw systeem verwijderen.

 

 

kaspersky-internet-security
Producten
  • Kaspersky PURE
  • Kaspersky Internet Security
  • Kaspersky Internet Security Special Ferrari
  • Kaspersky Antivirus
  • Kaspersky Password Manager

 

 

 

About the author 

administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}