Kaspersky total Security Multi-Device review

0 Comments

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Kaspersky total Security Multi-Device review

Kaspersky Multi Device bevat

 • Beveiliging voor al uw apparaten
 • Veiling online bankieren en winkelen
 • Realtime bescherming
 • Bescherming tegen diefstal
 • Webcam bescherming
 • Krachtige antivirus
 • Ouderlijk toezicht
 • Firewall
 • Automatische back-ups
 • File shredder
 • Anti-Phishing

 

Compatibel met: Windows , Apple en Android

 

Het is bekend dat Windows-pc's kwetsbaar zijn, maar nu dat de aanwezigheid van Mac computers steeds groter wordt, begint de markt te beseffen dat ze ook aantrekkelijk zijn geworden voor hackers. Idem dito voor wat betreft Android apparaten en ook de ipad is niet meer veilig. Daarom kunt u kasperky ook voor de ipad gebruiken.

Macintosch en Android apparaten zijn echter relatief veilig in vergelijking met Windows computers, maar zijn nu eenmaal ook een doelwit voor hackers.

Hoewel je nooit perfect beveiligd kan zijn, kan je op z'n minst proberen elk apparaat te beschermen dat interessant kan zijn voor data dieven.

Met producten zoals Kaspersky Internet Security Multi-Device kun je meerdere apparaten beschermen met een enkele licentie. Je kan dan al je apparaten vanaf een enkele console beheren en je contract met een transactie verlengen, in plaats van afzonderlijke transacties voor elke beschermde item.

Wanneer je Kaspersky Internet Security Multi-Device koopt, koop je een van de beste computerveiligheid software producten op de markt.

Met één licentie kun je tot vijf apparaten beschermen en de vijf apparaten kunnen elke combinatie zijn van Windows pc's, Apple ipad computers en Android-apparaten. De veiligheid van Kaspersky is sterk, de functies aantrekkelijk, hulp en ondersteuning uitstekend.

interface kaspersky

 Bescherm zo wel uw Windows, Apple en Android apparaten met de krachtige beveilging van Kaspersky Multi-Device

Bescherming

Kaspersky Internet Security Multi-Device gaat verder dan Windows en Apple computers beschermen, het beschermt ook Android tablets en smartphones. Een licentie is goed voor eke combinatie van vijf apparaten die je samen kan beheren vanaf je online Kaspersky account.

Kaspersky deel aan door AV-Test uitgevoerde prestatietests waarbij de Windows versie uitstekend scoorde in alle drie gebieden: detectie en preventie van aanvallen van onbekende malware en impact op de systeemprestaties. Het scoorde ook goed in gebruiksvriendelijkheid. Wanneer AV-Test het gebruiksgemak checkt van een product, let het vooral op hoe nauwkeurig de beveiligingssoftware bestanden als vriendelijk of als kwaadaardig markeert. Al jaren bevindt Kaspersky zich tussen de top drie performers in de resultaten van AV-Test en is sinds jaren een van de leiders gebleven.

Functies

Deze computerbescherming software bevat, in de pc gedeelte, een firewall en ouderlijk toezicht. Je digitale identiteit wordt ook bewaakt en je wordt beschermd tegen phishing aanvallen en tijdens je sessies van online bankieren en winkelen. Het voorkomt dat je gevaarlijke sites bezoekt en blokkeert advertentie banners. Je kan ook een virtueel toetsenbord lanceren en gebruiken om wachtwoorden in te voeren zonder slachtoffer te worden van keyloggers.

De Mac gedeelte houdt Mac, PC en Linux malware tegen. In het geval van phishing pogingen en gevaarlijke links (webkoppelingen) krijg je een waarschuwing. Ook hier ouderlijk toezicht en een virtueel toetsenbord aanwezig.

De Android tablet en smartphone modules beschermen tegen malware en gevaarlijke webkoppelingen. Via de aanwezige antidiefstal functies kun je het apparaat terugvinden en gebruiken om foto's van de dief te nemen. Alle persoonlijke gegevens van het apparaat kunnen op afstand worden gewist. Voor Android smartphones is een telefoon specifieke functie toegevoegd: de mogelijkheid om ongewenste oproepen en instant messages (sms) te filteren.

interface kaspersky sercurity 2015

Hulp & ondersteuning

Kaspersky's supportpagina biedt veel nuttige hulpmiddelen zo als een kenisdatabse, FAQ pagina, help met installatie en activering, virusverwijder instructies, toegang tot je kaspersky account en How to video's.

Kaspersky Internet Security Multi-Device samenvatting

Als je meerdere apparaten moet beschermen, is Kaspersky Internet Security Multi-Device een van de beste producten voor internetbeveiliging. Met een enkele licentie voor 5 verschillende apparaten, alles werkt werkt prima samen en je kan al je apparaten vanuit één webaccount beheren. Voor klantenservice hebt je maar één aansprakelijk leverancier en bovendien, bij account verlenging, hoef je maar één licentie te vernieuwen omdat al je apparaten en computers onder de bescherming vallen van eenzelfde licentie.

Conclusie
Voor De beveiligingstechnologie van Kaspersky Internet Security Multi- Device, die zo goed werkt op Windows computers, is uitgebreid naar Mac en Android-apparaten. TEGEN Dit product van Kaspersky beschermt geen iOS apparaten. Kaspersky Internet Security Multi-Device is een uitstekende manier om via een enkele aankoop: Windows pc's, Macintosh computers en Android apparaten onder de hoede van Kaspersky te brengen.

About the author 

administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}