Mcafee Total Protection

0 Comments

mcafee total protection 2016

Compatibel met

  • Windows
  • Mac
  • Android
  • IOS

Aantal installaties

  • Afhankelijk van gekozen licentie

Mcafee Total Protection bevat

  • Houd virussen en online bedreigingen op afstand
  • Vermijd riskante websites en voorkom gevaarlijke downloads
  • Niet langer gedoe met meerdere gebruikersnamen en wachtwoorden
  • Uitgebreide mobiele beveiliging
  • Versleutel bestanden die op uw Windows®-pc's zijn opgeslagen

Compatibel met: Windows, Mac, Android, IOS

Mcafee begon voor het eerst met het analyseren van malware in de jaren 80 net toen de computer virussen in opmars kwamen. Mcafee welke eigendom is van Intel is nu een van de grootste security bedrijven in de wereld met ruim zevenduizend personeelsleden. Mcafee is getest door AV-Test om te kijken hoe zij zich verhouden tegen de concurrerende antivirus software. Mcafee scoort goed in de gebruiksvriendelijkheid ook in het analyseren waarom uw computer traag loopt doet Mcafee het goed. Ook de bescherming tegen online dreigingen scoort goed. Wat tegen viel was het repareren van geïnfecteerde systemen.

McAfee kan rootkits detecteren, scannen van USB-drives, e-mails filteren, spyware blokkeren en phishing identificeren. Mcafee heeft ook een pre-install scan die kan helpen bij het verwijderen van malware die mogelijk al op uw computer stond voordat Mcafee werd geïnstalleerd. McAfee bevat ook een two-way firewall die indringers kan blokkeren en uw informatie beschermen. De antiphishing functie werkt met Internet Explorer, Firefox en Google Chrome.


Menu van mcafee total protection

McAfee Total Protection omvat een handvol nuttig functies zoals 2 GB van vrije online opslag, PC tune-up hulpprogramma's, identiteitsbescherming, URL verkorting, bestand shredding en een registry cleaner. Dit beveiligingspakket kan uw harde schijf defragmenteren en heeft een functie om bestanden volledig te verwijderen ook worden uw tijdelijke internet-bestanden opgeruimd. In de  online opslag worden uw gegevens opgeslagen ineen wachtwoord gecodeerde bestand, dus als er iets gebeurt op uw harde schijf kunt u uw gegevens vanaf elke computer terugzetten. U moet de back-up van uw bestanden regelmatig bijwerken omdat deze niet automatisch synchroniseren. Helaas kunt u niet op afstand toegang krijgen tot het hulpprogramma voor ouderlijk toezicht.

Deze internet security suite bevat bijna alle standaard functies die we zochten, met inbegrip van ouderlijke controles, Programmacontrole, USB-schijf scannen, aangepaste scan modes en website waardering. Hun website ratings zijn nogal uitgebreid. Een interessante functie die McAfee biedt is de veilige URL deler. Deze functie scant uw links om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn  zodat u deze links kunt delen met je vrienden. Zelfs als uw link later geïnfecteerd raakt zal Mcafee uw vrienden waarschuwen voordat ze de link open. Het zal ook uw links verkorten.

Als u hulp nodig hebt bij het installeren van McAfee internet security of een vraag heeft over een facturering ’s kwestie, kunt u contact opnemen met McAfee via telefoon, e-mail of live chat. Echter, veel diensten vereisen een extra betaling. Zij bieden hulp bij de installatie, probleemoplossing, virus verwijdering en remote support voor een vergoeding. Gratis ondersteuningsopties omvatten hun gebruikershandleidingen, informatiebladen in PDF formaat en oplossen van problemen met advies.

 John McAfee over McAfee

About the author 

administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}