Mcafee voor Macintosh

0 Comments

Macs blijven relatief veilig tegen virussen. Echter, bendes van criminele hackers richten steeds vaker hun attentie op het Apple-besturingssysteem het is dus het overwegenwaard een antivirus te installeren. McAfee Internet Security voor Mac is de Mac internetbeveiligingssoftware die uw computer tegen phishing, fraude, malware en bedreigingen op sociale netwerken beveiligt zodat u een vergrote kans heeft om uw identiteit en persoonlijke informatie veilig te stellen.

McAfee internet security voor Mac neutraliseert virussen, Trojaanse paarden, wormen, bots en rootkits. Ook worden geïnfecteerde bestanden gerepareerd. U zal niet schadelijke e-mail en bestanden versturen, dus iedereen die uw communicatie ontvangt is veiliger. Wanneer u een verwisselbare opslagapparaat op uw Mac aansluit, scant McAfee security-software op malware. McAfee weet ook welke sites bekend staan als phishing websites en hen met een risicofactor kleur markeert in uw zoekresultaten.

McAfee's Mac security bevat een gepatenteerde firewall die u instaat stelt om het online verkeer in beide richtingen te kunnen afsluiten indien nodig. U kunt vertrouwde netwerken definiëren en regels instellen om te bepalen waar verschillende soorten computer verkeer kunnen gaan.

Terwijl u uw abonnement loopt krijgt u automatisch productupdates. U kunt hulp ontvangen van collega product gebruikers via een on line-gebruikersgemeenschap. De webpagina van McAfee biedt ondersteuning en een virtuele technicus die diagnose en reparaties van een flink aantal soorten problemen verhelpt. Telefonische ondersteuning is beschikbaar als de virtuele technicus mislukt om uw probleem te verhelpen. Telefonische ondersteuning is gratis voor de eerste 30 dagen.

McAfee Internet Security voor Mac is een van de beste Mac beveiligingsproducten want het gaat verder dan antimalware om iets dat waarschijnlijk nog belangrijker is voor Mac-gebruikers namelijk antiphishing bescherming. Hackers gebruiken phishing tegen Mac gebruikers omdat het makkelijker is een mens verleiden tot het klikken op een frauduleuze link of het bezoeken van een nep website dan het  installeren van malware op een Mac. McAfee onderhoudt een lijst met bekende phishing websites en zal u zelf redden u van uw zezelf als uw één van deze websites wilt bezoeken.

About the author 

administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}