Norman Security Suite Pro

0 Comments

Norman is een Noorse beveiligingsbedrijf met software voor zowel kleine als grote bedrijven en ze maken ook software voor thuis. Norman Security Suite Pro, een premium security suite met ouderlijke controles, programma toezicht, kunt uw digitale sporen wissen en tools voor veilig internetten. Één één jarige licentie kan maximaal drie pc's beschermen.

Het respectabele onafhankelijke AV-Test heeft Norman onderworpen aan een aantal tests gedurende een periode van 2 maanden. Norman was geconfigureerd om zichzelf te updaten. Norman scoorde 4 uit de 6 punten voor het niet vertragen van het systeem waar de  software op stond geïnstalleerd. Norman scoorde nog iets slechter op het gebied van detecteren van bekende en onbekende malware en het desinfecteren hier van.

De Pro-versie van de Norman Security Suite ontbreekt een paar functies die de meeste collega’s wel hebben. Het bevat geen automatische back-up tools. Het heeft wel de mogelijkheid om uw zoektermen en bezochte webpagina’s te verwijderen. Norman biedt gemakkelijk configureerbare instellingen en geavanceerde hulpmiddelen voor degene die ze verlangen. Met Norman, kunt u scan taken plannen, ouderlijk toezicht configureren en veilig internetten.

Mocht u hulp nodig hebben met dit beveiligingspakket dan kunt u contact op nemen met Norman via de telefoon of per email. Telefonische ondersteuning is echter op basis van vergoedingen, daar zul je per consult een vergoeding betalen voor de telefonische ondersteuning. Als alternatief heeft Norman een FAQ, Downloadbare handleiding, een forum. Ook kunt u Norman volgen op Twitter, Facebook, Youtube.

About the author 

administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}