Norton 360

0 Comments

Norton 360 is een premie internet security suite met mobiele ouderlijke controles die helpt uw  kinderen te beschermen tijdens het gebruiken van een PC, Android telefoon, iPhone of iPad.

Kinderen hebben het internet nodig om onderzoek te doen voor hun huiswerk, communiceren met vrienden en voor nieuws en entertainment.

In feite, zullen de meeste jonge kinderen zeggen dat de computer kapot is als ze niet online kunnen komen. Symantec begrijpt de wens voor kinderen om online te gaan en de noodzaak voor ouders om hun kinderen zo veilig mogelijk te laten surfen. Ouderlijk toezicht van Norton kan worden afgestemd op uw kinderen om toegang te krijgen tot alleen goedgekeurde websites welke door u zelf zijn toegestaan. Moet u uw jonge geitjes schema's aanpassen of wijzigen hun machtigingen, u kunt doen het via mobiele apparaat zelfs als u niet thuis. Is het nodig om de toegang tot bepaalde content te veranderen of de tijd die zij online mogen besteden uitbreiden of verkorten? Dan dit van af een andere computer of mobiel apparaat ook als u niet thuis bent.

Norton scoort constant hoog in de korte lijst van beste performers in de testen op AV-Test, een onafhankelijke beveiligingssoftware tester.

Norton 360 dekt alle aanvalsvectoren. Het heeft een twee wegs configureerbare firewall en bescherming voor bestandsdeling. Het houdt ook sociale media en chatgesprekken veilig. Het scant USB-drives en besturingselementen en netwerktoegang. Het controleert uw kinderen om ervoor te zorgen zij geen verkeerde bestanden downloaden.

Met Norton 360 kunt u maximaal 2GB door u geselecteerde bestanden automatisch online updaten  zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat uw afbeeldingen of documenten verloren gaan tijdens een computercrash of als uw computer wordt gestolen.

De back-up tools kunnen ook  geplande back-ups maken naar andere locaties zoals een externe harde schijf. Deze beveiligingssoftware bevat een wachtwoordmanager. Een wachtwoordmanager kan u helpen met het maken van goede complexe wachtwoorden en deze automatisch invoeren op websites. Op deze manier kunnen keyloggers uw wachtwoorden niet registeren.

Norton 360 bevat eenvoudige hulpmiddelen voor het bijhouden van uw PC met weinig inspanning van uw kant. Het kan verwijderde bestanden volledig wissen, het register schoonmaken, opstarten van toepassingen beheren en internet-bestanden wissen. Het zal ook uw CPU activiteiten controleren en waarschuwt u wanneer een programma uw systeem drastisch vertraagd.

Om een snel overzicht te krijgen kunt u een diagnostisch rapport aanvragen die uw veiligheid, besturingssysteem, Resourcegebruik, opstartprogramma's, geïnstalleerde programma's, hardware, netwerk, herstelpunten en lopende processen controleert. Met dit verslag, kunt u beslissen over de wijzigingen die u mogelijk wilt maken om systeemprestaties te verbeteren.

De identiteit- beschermings functie beperkt geselecteerde informatie om online gedeeld te worden in een email of chat. Met Norton kunt u een lijst van informatie samenstellen die u niet gedeeld wilt hebben op het internet. Zo als namen, adres, telefoon nummer, bankrekening, document nummer van uw ID-kaart. U kunt voor alle gebruikers van uw computer instellen wat voor informatie zij niet mogen delen.

Norton 360 bevat alle standaard beveiligingsfuncties. Het kan aangepaste geplande scans uitvoeren, bieden informatie aan voor veilig surfen, waarschuwt u over verdachte websites en programma’s beheren. Het omvat ook krachtige ouderlijke controles voor uw PC en mobiele apparaten. Er zijn volledig scherm en laptop modus, die kunnen de scans beperken of onderbreken totdat de capaciteid die de scanner van uw systeem eist wordt verlaagd om de computer niet te vertragen. Deze software biedt SafeSearch, die zal alle websites in de zoekresultaten controleren voordat u een bezoek brengt aan de betreffende websites. Dit helpt u een betere keus te maken over welke sites u bezoekt. Norton biedt ook website rapporten welke informatie bevatten over bedreiging, commentaren, e-commerce veiligheidsinformatie en algemene informatie.

Dit Norton-product biedt de meest uitgebreidere Programmacontrole vergeleken met de meeste andere totale beveiliging suites. Vertrouwde bestanden kunnen uitgesloten worden van geplande scans zodat de scans sneller worden uitgevoerd en minder geheugen gebruiken. Het heeft ook een startup manager waarmee u kunt instellen welke programma’s automatisch mogen opstarten

 

 

About the author 

administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}