Norton voor IOS

0 Comments

Norton Internet Security voor Mac is een van de beste Mac security softwareproducten. Het is gepubliceerd door Symantec, dat is een van de meest gerespecteerde beveiliging software merken. Norton beschermt Macs tegen malware en phishing aanvallen, biedt uitstekende functies en bevat wereldklasse help en ondersteuning. Hoewel we  in de afgelopen twee jaar spectaculaire malware aanvallen op de Macintosh hebben ervaren zijn Macs nog steeds niet zo aantrekkelijk voor hackers als Windows machines. Het is echter een gevaarlijke gok om uw Mac onbeschermde te laten.

Norton Mac security beschermt uw Mac tegen virussen die in vele gevaarlijke manieren kunnen optreden. Deze Mac internet security beschermt uw iPhoto foto's en iTunes media en scant iChat berichten en e-mail om bedreigingen te ontdekken. Norton security voor Mac beschermd ook tegen spyware – een bedreiging die varieert van vervelend naar uiterst gevaarlijk. Spyware is gewoon vervelend als het uw online activiteit  rapporteert aan marketing bedrijven zodat zij reclamecampagnes op u kunnen richten. Maar er zijn ok criminele vormen van spyware die stelen uw identiteit en zo uw leven runeren gedurende de tijd die het duurt om te herstellen van de schade denk hier bij aan het leeg halen van bankrekeningen en het bestellen van producten op uw naam.

Norton één van de beste beveiligingssoftware voor Mac. Norton gaat verder dan antimalware en antispyware protectie om u te beschermen tegen phishing. De aangeboren beveiliging van Mac OS maakt phishing een aantrekkelijke aanpak voor hackers omdat het succes af hangt van het misleiden van de eindgebruiker. Phishers bengelen aas in de vorm van schadelijke bijlagen of valse websites die lijken op de oorspronkelijke websites die ze trachten te vervalsen. Norton internet security voor Mac onderhoudt lijsten van elke kwaadaardige website zodat het u kan blokkeren wanneer u probeert om naar een van hen te gaan.

Norton beveiligingssoftware voor Apple omvat de soorten functies die u van een toonaangevende software uitgever zoals Symantec mag verwachten. De database met malware blijft up-to-date omdat de software automatisch dagelijks wordt bijgewerkt. De updates zijn onopvallend, omdat ze in de achtergrond worden uitgevoerd. Als u externe opslagapparaten aan een Mac met Norton Internet Security voor Mac koppelt, scant Norton het apparaat op bedreigingen. Ook kunt u specifieke bestanden scannen, snelle scans uitvoeren en een schema maken wanneer er scans moeten worden uitgevoerd.

Het product bevat een two-way firewall die kwaadwillende gebruikers stopt uw Mac te ïnfecteren met software geprogrammeerd om uw persoonlijke informatie te stelen en op te sturen naar de hackers. Uw persoonlijke informatie wordt beschermd door een tweede schild, een vertrouwelijk bestand bewaker die u gegevens verbergen met een wachtwoord.

Zolang uw abonnement loopt hebt u toegang tot goede 24/7 support via online chat en telefoon. Symantec onderhoudt ook een centrum over online veiligheid met goede blogs over veiligheid van de cyberruimte en uitstekende artikelen over online veiligheid. De technische ondersteuning van Symantec naar gebruikers van Norton is in overeenstemming met het niveau van uitmuntendheid die geschikt is voor een marktleider. Hackers werken 24/7. Dus als uw beveiliging software-uitgever ook niet beschikbaar is op elk uur dan is het gewoon een kwestie van tijd voordat je jezelf vindt in een situatie waar u onmiddellijk hulp nodig hebt.

About the author 

administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}