Norton voor MKB

0 Comments

De Symantec Endpoint Protection Small Business Edition is beschikbaar als een in-de-cloud-service of u kunt het beheren van op-locatie indien nodig. Mocht u zich later bedenken dan kunt u zelfs beginnen met de versie van op locatie en zonder extra kosten migreren naar de cloudversie.

Sommige functies, zoals de mogelijkheid om mobiele apparaten of Linux-systemen te beschermen zijn niet inbegrepen bij deze veiligheidsdienst. De bescherming van de exchange-server is ook niet inbegrepen.

De Symantec blijft bewijzen dat het een hoog niveau van bescherming kan bieden en het is sterk verbeterd in de bruikbaarheid en het gebruik van de bronnen. U kunt erop vertrouwen dat het de Windows-gebaseerde systemen en de Mac-endpoints beschermt en de optie cloudbeveiliging is ideaal voor degenen zonder een speciaal IT-team.

De Symantec beschrijft haar Endpoint Protection Small Business Edition als ideaal voor bedrijven met vijf tot 99 werknemers, dus het past precies in onze beoordeling van kleine zakelijke antivirussoftware. De Endpoint Protection combineert de juiste functies en functionaliteit in een eenvoudig te gebruiken systeem om de zakelijke werkstations, laptops en servers te beschermen. Het biedt een klein bedrijf cloudbeveiliging, of u kunt ervoor kiezen om de op locatie-applicatie te gebruiken als u liever uit de cloud blijft op dit moment. De service is op basis van abonnementen en kost hetzelfde als u het lokaal laat installeren of gebruik maakt van de cloudservice. De mogelijkheid om te kiezen hoe u de veiligheid van uw bedrijf implementeert zonder te worden opgesloten in die keuze is een prachtig ding: als u begint met de lokale managementoptie, dan kunt u altijd overschakelen naar de cloud beheerde service in de toekomst.

Volgens het gerespecteerde beveiligingssoftwaretestlab AV-Test, zijn de testresultaten van het Symantec anti-virus uitstekend, met de mogelijkheid om 100 procent van de malware te detecteren. Het beschermt verschillende eindpunten, waaronder de nieuwste op Windows-gebaseerde PC's en laptops, bestandsservers, servers van kleine bedrijven en essentiële zakelijke servers. Het biedt ook bescherming voor Mac-computers en servers. Het ondersteunt de 32- en de 64-bit systemen en de RAM-eis voor de werkstations is een minuscule 256MB.

Deze zakelijke anti-virussoftware maakt gebruik van het Symantec Global Intelligence Network om bedreigingen snel te identificeren en om vervolgens de geïnstalleerde basis van het juiste antwoord te voorzien. Als u ervoor kiest om de Symantec Endpoint Protection Small Business Edition te gebruiken als een cloud beheerde service, biedt de Symantec een service-overeenkomst aan die garandeert dat uw toegang tot de service om te beheren via een web-console 100 procent van de tijd beschikbaar zal zijn. De beheerder kan de beheerconsole gebruiken om vooraf het geconfigureerde beleid ten aanzien van het antivirus, antispyware, firewall en inbraakpreventie in te schakelen. Of uw beheerder kan het beleid van de bedrijfsregels aanpassen aan alle eindpunten. De beheerder hoeft niet op de beheerconsole te zijn om waarschuwingen te ontvangen, omdat deze via de SMS of e-mail kunnen worden verzonden. Als u hulp nodig heeft, is de klantenondersteuning de hele dag beschikbaar, elke dag.

De Symantec Endpoint Protection Small Business Edition beschermt betrouwbaar werkstations en servers tegen virussen en malware. Als u ervoor kiest om de installatie op locatie te hebben, wordt de software automatisch bijgewerkt. Als u kiest voor de cloud beheerde service, geeft het u het beheer in handen van een web-console en u hoeft zich geen zorgen te maken over het verstrekken van middelen om de oplossing te draaien; de implementaties zijn moeiteloos.

About the author 

administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}