Panda

4 Comments

Panda Security SL, voorheen Panda Software, is één van de dominant computer beveiliging softwareleveranciers. AV-test geeft het een uitstekende scores. Industrieanalisten loven Panda zijn technologische innovaties. Sinds 1990 toen het bedrijf in Bilbao te Spanje werd gelanceerd. Panda Security heeft een wereldwijd bereik. Er zijn Panda dochterondernemingen in Oostenrijk, België, Frankrijk, Finland, Duitsland, Japan, Nederland, Spanje, Zweden, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Er zijn ook Panda Security franchises in 44 andere landen. Panda Antivirus Pro is een van de beste antivirus softwareproducten en het is geïntegreerd met een gepatenteerde firewall. In termen van prestaties draait Panda Antivirus Pro met de grote jongens, Aldus AV-Test.

Miljoenen Panda gebruikers kiezen ervoor om hun gegevens te delen met Panda Security. Op deze manier kan Panda snel nieuwe malware identificeren en verwijderen. Panda versamelt al deze gevens in de cloud-database om zo iedereen wereld wijd te kunnen helpen met de gegevens.
Panda maakt onderscheid  tussen bekende en onbekende bedreigingen en laat u bepalen wat het moet doen met deze bedreigingen. De scan tegen bekende bedreigingen scant onderranden de internet browsen, instant messaging, e-mail en bestanden op schijf. U kunt zelf kiezen welke van deze opties u wilt scannen.
Panda's gedragsanalyse, genaamd TruPrevent Technologies, analyseert het gedrag van programma’s en koppelt dit aan een bedreigingsniveau.

En u kunt beslissen of uf potentieel gevaarlijke e-mailbijlagen in quarantaine wilt plaatsen of niet. Om te voorkomen dat aanval via de USB-drives plaatvinden is er een ingboude functie genaamd Panda USB-vaccin welkenieuw ingevoegde USB-drives Scant en voorkomt de verspreiding van infecties.

Een nogal belangrijke en nuttige functie is de mogelijkheid om een readings CD-ROM te maken voor situaties waarin een computer niet wil starten omdat het zo zwaar geïnfecteerd is. preventie is de Weer verstandig en neem de tijd om een redding schijf te maken voor het geval dat u het nodig hebt.

Panda antivirus software is makkelijk te gebruiken, maar als u hulp nodig hebt kunt u verwijzen naar gebruikershandleiding  welke in het programma zit of maak gebruik van Panda's online steun center met een forum, blog en FAQ. Toegang tot technische ondersteuning is beschikbaar via e-mail  live chat of telefoon.

 

Panda internet security

Producten

 • Antivirus
 • Panda Global Protection
 • Panda Internet Security
 • Panda Antivirus Pro
 • Panda Antivirus voor Mac
 • ActiveScan

 

About the author 

administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

 1. Ik heb panda security maar de computer is al lang weg en ze blijven maar van mijn creditcard afschrijven. Hoe stop ik dit

 2. Panda is misschien ok al antivirus maar zelf zijn ze SPAM en malware. Klachten doorgeven werkt niet. Heb dus maar officieel een klacht neergelegd.

 3. Automatische abonnement verlengingen zijn in Belgie niet toegestaan. Ik heb mijn visa kaart gewijzigd. Dit is het enige dat echt werkt.
  Panda is volgend jaar niet meer mijn virusscanner.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}