Panda Global Protection

Compatibel met

 • Windows
 • Mac
 • Android

Aantal installaties

 • Afhankelijk van gekozen licentie

€ 44,99
8 Total Score
Panda Global Protection

Beveiliging
9.5
Gebruikersgemak
9
Functies
8.5
Systeembelasting
10
User Rating: 4.88 (32 votes)


Panda Global Protection bevat

 • Antivirus
 • Wi-Fi bescherming
 • Oudercontrole
 • Gegevensbescherming
 • Back-up
 • Wachtwoordbeheer
 • Bestandsversleuteling
 • Bestanden vernietigen

Compatibel met: Windows, Mac en Android

Bekijk op panda.nl

Panda Global Protection biedt een uitgebreide collectie internet bescherming tools die uw PC kan beschermen en de privacy waarborgen in een verscheidenheid van situaties. Deze internet security suite heeft een veilige browser voor het openen van verdachte websites, een virtueel toetsenbord voor het veilig invoeren van wachtwoorden, een USB-vaccin voor het blokkeren va infecties die worden aangesloten op de  USB aansluitingen en een netwerk manager voor het blokkeren van bedreigingen binnen uw eigen netwerk.

Gekoppeld aan deze beveiligingshulpmiddelen is een uitgebreide collectie van prijzen en certificeringen van derde-partij testlabs Panda heeft uitstekende gebruiksvriendelijkheid, goede bescherming en een hoger dan gemiddelde scores voor het repareren van geïnfecteerde bestanden. Aldus AV-Tests.

Panda is innovatief en streeft ernaar om cyber bedreigingen een stap voor te blijven. Ze waren het eerste internet beveiligingsbedrijf dat een cloud-gebaseerde scanner introduceerden in 2007. Panda heeft een actieve online gemeenschap die voortdurend malware informatie verzamelt. U kunt verdachte bestanden versturen naar Panda om hen te helpen bij identificeren van nieuwe malware en hier een oplossing voor te vinden.

Panda Global Protection biedt een paar dingen die de lager geprijsde Internet Security suites niet bieden. De extra elementen die deze suite biedt zijn PC optimalisatie tools, bestandscodering en bestand shredding. PC optimalisatie tools omvatten de mogelijkheid om logboekbestanden te verwijderen, Internet sporen opschonen, en verwijdert tijdelijke Windows-bestanden. Met bestandscodering kunt voorkomen dat anderen de inhoud zien van het betreffende bestand en met de bestand shredding kunt alle elementen wissen van een geselecteerd bestand.

Andere functies zijn 2GB online opslag, externe toegang tot uw Pc en identiteit bescherming. Met de externe toegang tot uw PC  kunt u toegang tot uw computer krijgen ongeacht waar u bent. Het is net als of u er gewoon achter zit. Hier mee kunt u ook inloggen bij Panda en de ouderlijke toezicht op afstand beheren.

Panda Global Protection omvat elke standaard functie, zelfs een virtueel toetsenbord. Met dit beveiligingspakket kunt u aangepaste scans uitgevoerd, automatisch updaten, bepalen welke programmas toegang mogen tot het internet en USB-drives scannen. Het heeft ook een game mode voor ononderbroken fullscreen activiteiten en een laptop modus. Met dit beveiligingspakket kunt een Panda SafeCD maken die kan worden gebruikt om uw systeem schoon te maken van malware en als uw computer software matig kapot is kunt u deze cd gebruiker om de computer te herstellen.

Met Panda ouderlijk toezicht kunt u leeftijd gebaseerde profielen evenals aangepaste profielen selecteren. U kunt kiezen uit kind, tiener, werknemer of gepersonaliseerde filters. U kunt ook gemakkelijk webpagina’s blokkeren en voorkomen dat andere gebruikers persoonlijke informatie online delen. Met de identiteit-bescherming functie kunt u blokkeren dat uw telefoonnummers, creditcardnummers en contact gegevens online worden gedeeld.

Panda biedt wereldwijde veiligheid in talrijke talen. Ze hebben meer dan 50 kantoren wereldwijd en de software is beschikbaar in meer dan 20 talen waaronder Chinees, Duits, Japans, Russisch en Turks. Technische ondersteuning wordt verstrekt naar Noord-Amerika. Via educatieve video’s, een doorzoekbare kennisbank en een forum. Ze hebben ook actieve socialmedia accounts zo als Twitter, Google + en Facebook. Ook kunt u rechtstreeks contact op nemen met panda via de email.

Panda Global Protection
€65,99
Eindoordeel
Review Date
Reviewed Item
Panda Global Protection
Author Rating
41star1star1star1stargray

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

bullguard banner