TrendMicro Antivirus software voor Macintosh

Compatibel met

  • Mac

Aantal installaties

  • Afhankelijk van gekozen licentie

7 Total Score
Trend Micro Antivirus Mac

Beveiliging
7
Gebruikersgemak
8
Functies
7.5
Systeembelasting
8
User Rating: 4 (3 votes)


Trend Micro Antivirus voor Mac bevat

  • Blokkeert nieuwe bedreigingen, waaronder ransomware, sneller dan andere producten
  • Houdt meer dan 250 miljoen bedreigingen per dag voor u tegen
  • Blokkeert toegang van kinderen tot ongepaste websites
  • Draagt bij aan het beheer van online reputaties
  • Draagt bij aan het vermijden van identiteitsdiefstal door phishing-berichten te blokkeren
  • Scant privacy-instellingen op Facebook, Google+, Twitter en LinkedIn

Compatibel met: Mac

Bekijk op trendmicro.nl

Trend Micro is de leidende anti-virus software voor de Mac en beschermt jouw computer tegen virussen, spyware en verschillende soorten malware. Uw computer is beschermt tegen 250 miljoen bedreigingen. Daarnaast bevat Trend Micro de unieke eigenschap neppe virus scanners te detecteren en te verwijderen. Dit product komt in een simpel en eenvoudig installatie pakket wat toegankelijk is voor iedereen.

De anti-virus software van Trend micro gaat verder dan alleen virusbescherming; ook uw privacy wordt gewaarborgd. Bescherming tegen het steeds meer voorkomende phishing, het vissen naar identiteitsgegevens via bepaalde websites, is één van de vele functionaliteiten waar Trend Micro u kan tegen beschermen. De privacy instellingen van uw sociale netwerken (Twitter, Google+, Facebook en LinkedIn) worden ook geanalyseerd zodat u precies op de hoogte bent van uw online privacy.

Deze beveiligingssoftware is proactief. Dat wil zeggen, na de installatie bent u volledig beschermd zonder hiervoor extra actie te hoeven ondernemen. Ook het surfen op het internet is vanaf nu volledig betrouwbaar. Trend Micro waarschuwt uw automatisch zodra u op het punt staat een onveilige website te bezoeken. Tevens wordt toegang tot ongepaste websites geblokkeerd voor uw kinderen.

Uit onafhankelijke tests komt deze virus scanner op vele onderdelen als beste naar voren. Zodra er nieuwe bedreigingen uitkomen is Trend Micro de snelste om u te beschermen. Het blokkeringspercentage (aantal keren dat de virus scanner een bestand blokkeert vanwege schadelijkheid) is met 99% het allerhoogste van alle virus scanners ter wereld. Met dat te hebben gezegd, staat de virus scanner van Trend Micro garant voor de beste beveiliging van uw computer.

Trend Micro Antivirus voor Mac
€37,46
Eindoordeel
Review Date
Reviewed Item
Trendmicro antivirus voor Mac
Author Rating
31star1star1stargraygray

1 Comment
  1. Trend Micro Internet Security voor Mac is de BESTE Antivirus voor MAC!!!

Leave a reply

bullguard banner