Webroot SecureAnywhere Internet Security van uit de cloud

0 Comments

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Webroot SecureAnywhere Internet Security van uit de cloud

Webroot SecureAnywhere Internet security bevat

 • Bekroond door verschillende onafhankelijke test instellingen
 • Security van uit de cloud
 • Lage impact op het  systeem doordat de meeste data in de cloud staat en niet op jouw systeem
 • Optimalisatie, het verwijderen van onnodige bestanden die worden opgeslagen tijdens het internetten
 • Analyzer, welke het systeem scant op fouten
 • Veilig online betalen
 • Realtime bescherming tijdens het internet bankieren
 • Bescherming tegen het stelen van privacy gevoelige informatie
 • Firewall
 • Wachtwoordbeheer
 • 25 GB beveiligde backup in de cloud

Compatibel met: Windows, Android, iOS (iphone / Ipad) en MAC

Webroot Internet Security krijgt  topwaarderingen in diverse laboratoriumtests en zijn experts ervan overtuigd dat dit software pakket uitstekende bescherming biedt. Meer weten over dit software pakket voor de bescherming van jouw computer? Lees dan meer over dit antivirus programma op deze pagina. Door de informatie op deze pagina goed door te lezen, krijg je vanzelf meer inzicht in de functies en bescherming van Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete en kun je eenvoudiger beslissen of deze suite bij jou past.

grote en kleine schermen

 

Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete: een korte introductie

Inhoudsopgave

Het belangrijkste onderdeel van het Webroot SecureAnywhere Internet Security  is de natuurlijk de antivirus bescherming. De antivirus bescherming wordt in verschillende tests beoordeeld met 100 punten omdat de algemene functies van de antivirus bescherming van de Webroot suite gewoon super werken zo als de tests laten zien.

Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete heeft naast een antivirus bescherming ook een zogeheten cleanup utility. Dit is een schoonmaak hulpprogramma die je helpt om jouw computer schoon te maken door diverse onnodige programma’s en bestanden te verwijderen. Daarnaast heeft de software een backup en synchronisatie component, die standaard in het pakket zitten als je de instapversie van de Webroot suite aanschaft.

Kies je voor het abonnement van Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete voor 74,99 euro, dan kun je de Webroot suite installeren op vijf Windows computers, Mac of apparaten van Android. Verder krijg je 25GB aan extern gehoste online backup ruimte.

Het uitzonderlijke aan dit uitgebreide pakket is de extreem lage impact op het systeem waardoor je geen last krijgt van een  trage computer door toedoen van dit antivirus pakket. Dit komt doordat de meeste updates worden opgeslagen in de cloud waardoor het systeem minimaal wordt belast.

16 keer best getest door pc mag

16 keer het PCMAG certificaat verdient

De verschillende onderlen van Webroot Internet Security Complete

Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete heeft een compleet pakket aan antivirus bescherming. Veel mensen hebben het niet in de gaten, maar dit Webroot pakket heeft onder andere een firewall bescherming. Deze firewall bescherming werkt in harmonie met de heuristische detectie van Webroot en wordt gebruikt om goede programma’s door te laten op de computer en onbekende of kwaadaardige programma’s tegen te houden of in de gaten te houden. Om het systeem tegen aanvallen van buitenaf te verdedigen, maakt Webroot gebruik van de ingebouwde Windows firewall.

Naast een firewall, heeft Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete ook een licentie van LastPass. De licentie van LastPass betreft een licentie van LastPass 2.0 en wordt gebuikt om wachtwoorden te beheren. En aangezien LastPass door veel experts wordt gezien als de ultieme favoriet op het gebied van password managers, garandeert de Webroot suite met deze functie een effectief wachtwoordbeheer.

Installeer je Webroot licentie op een Android apparaat, dan kun je met de mobiele versie van Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete gebruik maken van antivirus, antidiefstal, een privacy beoordeling van je applicaties en een Battery Monitor die aangeeft welke applicaties de batterij van jouw device belasten. Met de functionaliteit Webroot SecureWeb heb je toegang tot jouw opgeslagen wachtwoorden op zowel apparaten met Android als op apparaten met iOS.

Webroot biedt een uitgebreide online console aan, die je eenvoudig kunt bereiken vanaf iedere computer met een actieve internetverbinding. Om te voorkomen dat iemand anders kan inloggen in de online console van Webroot en deze console mogelijk kan misbruiken, gebruikt Webroot een moeilijk beleid af met betrekking tot het hoofdwachtwoord van de online console. Daarnaast vereist Webroot tevens de invoer van twee specifieke tekens uit een secundair wachtwoord, zodat de gegevens worden vastgelegd door een zogeheten keylogger. Kortom: inloggen in de online console van Webroot kan via iedere computer, maar wordt wel volledig veilig gedaan om jezelf en jouw computer te beschermen.

Als je hebt ingelogd in de online console van Webroot, kun je al jouw Webroot installaties controleren, de antidiefstal functies voor mobiele apparaten oproepen en opgeslagen wachtwoorden bekijken, bewerken en verder organiseren.

 

De systeem optimalisatie van Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete

Als je naar de utilities of hulpprogramma’s van Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete kijkt, zie je hier ook een zogeheten System Optimizer (systeem optimalisator) bij staan. Deze functie heeft de basis Antivirus van Webroot niet, maar is wel toegevoegd aan het volledige pakket van Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete.

De system optimizer of systeem optimalisator van Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete is een tool die je eenvoudig kunt gebruiken. Je start de optimalisator op en hoeft vervolgens alleen nog maar achterover te leunen. Heb je de optimalisator opgestart, dan worden tijdelijke en nutteloze bestanden opgespoord in de computer en worden deze bestanden direct verwijderd. Je wordt niet gevraagd om te bekijken wat de optimalisator gevonden heeft, want de optimalisator verwijdert meteen de ongewenste bestanden. Na het verwijderen van de bestanden kun je het logboek met uitgevoerde activiteiten nog bekijken, maar alle bestanden die de optimalisator heeft aangetroffen bij het optimaliseren van het systeem zijn op dit moment al wel verwijderd.

Standaard wist de optimalisator van Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete de prullenbak en tijdelijke mappen van Windows en van het systeem. Eventueel kun je in de geavanceerde instellingen van Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete duiken om andere items te laten wissen, maar dit is natuurlijk niet verplicht. Enkele extra bestanden die je via de geavanceerde instellingen kunt laten verwijderen door de optimalisator, zijn tijdelijke mappen voor Windows Update, dump bestanden van het geheugen en tijdelijke bestanden die gebruikt worden bij het branden van cd’s en dvd’s.

Naast de systeem optimalisator, is er ook nog de System Analyzer van Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete. De System Analyzer scant de computer voor problemen door naar drie zaken te kijken, namelijk naar de hardware, de software en eventuele bedreigingen die op de computer aanwezig zijn.

backup in de cloud

Beveiligde cloud backup

 
De veilig online opslag van Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete

Als je de Backup & Sync component van Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete activeert, maakt Webroot een zogeheten Webroot Anywhere map voor je aan. Alle bestanden die je in de Webroot Anywhere map plaatst, worden gedupliceerd in een veilige online opslagruimte en tevens gesynchroniseerd met de Webroot Anywhere map die op andere computers staat. Zet je een bestand via computer A in de map, dan staat ditzelfde bestand dus ook meteen online in de backup ruimte van Webroot en in de Webroot Anywhere mappen op andere computers in jouw bezit.

Je kunt zelf kiezen welke map een zogeheten sync map moet worden en welke map een backup map moet zijn. Vervolgens kun je helemaal zelf kiezen welke functies een map moet krijgen en welke instellingen voor een specifieke map moeten gelden, zodat je jouw bestanden- en mappenstructuur helemaal naar wens aan kan passen.

Om de backup van je bestanden te benaderen, log je in op het online console van Webroot. Vanuit de Backup & Sync pagina kun je vervolgens een of meer bestanden als ZIP bestand downloaden, bestanden verplaatsen of bestanden verwijderen uit de backup. Daarnaast is het ook mogelijk om bestanden direct in de cloud te plaatsen door deze te uploaden in de cloud map van Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete. Het paneel met Item Details (item informatie) toont de eigenschappen van alle bestanden, net zoals de miniatuur van de afbeeldingen.

 

niet goed geld terug actie

70 dagen niet goed geld terug

 

Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete downloaden

Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete is geschikt voor devices met Windows, Mac, Android en iOS. Het voordeel van Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete ten opzichte van de vorige versie van het programma, Webroot SecureAnywhere Internet Security Plus, is dat Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete ook een backup op het internet en een internet trace opruimer aanbiedt. Deze functies dragen niet bij aan de bescherming van de computer, maar zorgen er wel voor dat de computer beter functioneert en gemakkelijker gebruikt kan worden.

About the author 

administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}