Welk Beveiliging’s Pakket Past Het Best Bij Jouw Bedrijf?

 • Home
 • /
 • Welk Beveiliging’s Pakket Past Het Best Bij Jouw Bedrijf?

1. Bitdefender Office

Bitdefender Small Office Security

Vanaf:

€99,99

Systemen:

iOS
 • Beste uit de test
 • Veilig internetbankieren
 • Next-gen bescherming

2. Kaspersky Office

Kaspersky voor midden klein bedrijf

Vanaf:

€167,20

Systemen:

 • Gemakkelijk Beheer
 • Top Antivirus Scanner
 • Veilig Internetbankieren

3. Panda Busniss

Panda

Vanaf:

€199,-

Systemen:

 • Realtime Bewaking
 • Dashboard & Rapporten
 • API

4. AVG Business

AVG Zakelijk internet beveiliging by avast

Vanaf:

€52,99

Systemen:

 • Beheer op Afstand
 • Server Security
 • Firewall
12435
Bitdefender.nlEset.comNorton.comAvg.com
Bitdefender Small Office Securityeset zakelijke beveiligingNorton Small Business securityAVG Zakelijk internet beveiliging by avast
BitdefenderPandaNortonAvg
Vanaf per jaar100,99 €70,96€59,99€99,99€51,35
Installaties3+1+5+1+
Beschermd
Server*×
Eindpunten*
Windows
Mac×
Linux*××
Android×
iOS*×
Administrator
Auto Detect Devices×××
Beperk Web Toegang*
Blokkeer Applicaties*
Firewall
Centraal Beheer*
Instelbare Beheer Accounts*×
Rapporten*
Scan Planner
Auto update
Eindgebruiker
Webfilter
Usb / SD Scan
Gegevens bescherming
Bestand Encryptie××
E-mail beveiliging
Wachtwoord manager××
Ondersteuning
Telefonisch
Mail
Chat
Forum
Online Documentatie
Bekijk AanbiedingBekijk ProductBekijk ProductBekijk Product

Inhoudsopgave

 

Small Business antivirus software, de voordelen

Steeds meer kleine bedrijven worden het slachtoffer van gerichte malware, simpelweg omdat deze bedrijven een makkelijk doelwit zijn. Sterker nog, meer dan 30 procent van de gerichte aanvallen richten zich op de data lekken van kleine bedrijven. De beschadigingen die deze aanvallen veroorzaken zijn vaak dure ingrepen om te herstellen, een ICT professional vraag en stevig uurloon. Dit terwijl je bescherming per computer kunt kopen, zoals individuele consumenten doen of kunt u kiezen voor een klein bedrijfspakket dat u bijna altijd geld zal besparen ten opzichte van losse licenties. Betaalbare anti-virussoftwarepakketten voor kleine bedrijven helpen uw PC’s, servers, Mac’s en mobiele apparaten te beschermen tegen malware, verlies van gegevens, netwerk inbraken en diefstal. We vergeleken de anti-viruspakketten voor kleine bedrijven die door de leiders in de zakelijke antivirusindustrie worden aangeboden en vonden vier die het beste zijn.

Waar moet u op letten bij antivirus software voor bedrijven:

We hebben gezocht naar producten met bewezen diensten voor het verstrekken van een betrouwbare bescherming tegen malware. Zonder de krachtige anti-virus vermogens, doet de lijst er nauwelijks toe. Buiten die basisbescherming hebben we echter ook het gebruik van bronnen beschouwd. Als een beveiligingsoplossing uw systemen te veel vertraagt, verhoogt het de kans op verminderde productiviteit of zelfs dat uw werknemers de bescherming uit ergernis zullen uitschakelen.

Malware Detectie
De meeste anti-virussoftware voor kleine bedrijven kan eerder geïdentificeerde malware detecteren, maar de besten kunnen ook opkomende bedreigingen identificeren. Top software herkent verdacht gedragende scripts, phishing-campagnes, riskante websites en andere potentiële bedreigingen.

We vertrouwden op gerenommeerde testen door derden, zoals de AV-Test, om deze software te evalueren. De AV-Test controleert de prestaties van de anti-virus software door tientallen miljoenen bekende en mogelijke bedreigingen los te laten, met behulp van honderden werkstations in een netwerk van tientallen servers. De toonaangevende anti-virus software ontvangt consequent  hoge detectiescores op deze testen.

Beveiligingsfuncties
Zakelijke anti-virussoftware bevat functies om het werk van managers en bedrijfseigenaren makkelijker te maken, zoals centraal beheer consoles, het genereren van rapporten en het plaats bepalen van het apparaat. Aangezien de meeste eigenaren van kleine bedrijven geen eigen IT-personeel hebben, hebben we gekeken naar software die eenvoudig te gebruiken is, maar toch een paar extra lagen van bescherming biedt bovenop wat de consumentprogramma’s bieden. Die extra functies zijn onder meer e-mailbeveiliging, het scannen van het apparaat, firewalls en gegevensfilters, plus bescherming tegen alle vormen van malware, zoals virussen, Trojaanse paarden, adware, spyware en verdacht gedragendescripts.

Resource gebruik
De meeste nieuwere computers kunnen beveiligingssoftware draaien zonder merkbare vertraging, maar oudere machines met minder mogelijkheden kunnen hiermee worstelen. Dus als u een groot aantal van deze oudere systemen moet beschermen, moet u oplossingen overwegen die minder middelen gebruiken en die niet uw reeds met werk overladen hardware zullen overbelasten. Cloudgebaseerde oplossingen kunnen een goede optie zijn voor mensen met oudere computers omdat ze een minimum gebruiken van uw systeembronnen.

Meer dan 200.000 nieuwe malware exemplaren verschijnen er elke dag, die overal kleine ondernemers moeten bezighouden. Zonder een gedegen veiligheidsplan is de IT-infrastructuur van uw bedrijf in gevaar. Effectieve anti-virus software voor kleine bedrijven is de eerste stap naar het beschermen van de activa van uw bedrijf.

Ondernemers weten dat veel van hun succes  afhankelijk is van hun computergebruik die altijd in de weer zijn. Daarom is het cruciaal dat bedrijven op zoek gaan naar de beste anti-virus software om te zorgen dat ze worden beschermd tegen de dagelijkse aanvallen van virussen, spyware, Trojaanse paarden, wormen en andere malware.

Veilig internetten op het werk, hoe moet dat ?

veilig internetten op het werk

Het internet is voor je bedrijf waarschijnlijk de grootste bron van veiligheidsrisico’s. Onbetrouwbare websites en rare e-mails kunnen een bron van virusinfecties en malware zijn die kunnen leiden tot het vernietigen van gegevens en financieel verlies. Hier laten we zien hoe je ze kunt vermijden.

De belangrijkste internetbedreigingen

Je kunt een aantal beveiligingskwesties op het internet en een website tegenkomen. Bijvoorbeeld:

 • Schadelijke websites kunnen je computers infecteren met virussen, spionnen en andere nare software. Ze kunnen belangrijke gegevens verwijderen of opsturen naar fraudeurs.
 • Phishing e-mails en websites doen zich voor als legitieme organisaties om je te overtuigen om informatie te overhandigen zoals bijvoorbeeld je bankgegevens.
 • Frauduleuze online-shops zullen je geld incasseren maar nooit de beloofde goederen of diensten leveren.
 • Onbeveiligde cloud-computerdiensten. Een veiligheidsprobleem met je cloud-computerdienst -zoals een aanval door hacker- kunnen ertoe leiden dat je zakelijke gegevens worden gestolen of vernietigd.

Je kunt de volgende belangrijke stappen nemen om je computer te beschermen tegen internetbedreigingen zoals bijvoorbeeld het installeren van beveiligingssoftware of het gebruik van een. Er zijn echter nog een aantal andere dingen die jij en je medewerkers kunnen doen.

Websitebeveiliging: het spotten van onbetrouwbare websites

De meeste beveiligingsproblemen voor je website en het internet ontstaan als gevolg van iets wat je doet. Bijvoorbeeld, als je een verdachte e-mailbijlage opent kan je computer worden geïnfecteerd door een virus.

Dit menselijke element speelt een rol bij veel IT-beveiligingsproblemen, dus het is van vitaal belang om je medewerkers te laten inzien hoe hun acties jouw bedrijf kunnen schaden.

Helaas is dit is een lastige boodschap om over te brengen. Mensen zijn over het algemeen slecht in het opvolgen van veiligheidsregels, vooral als ze obstakels vormen om het werk af te krijgen.

Zorg ervoor dat je IT-beleid aanbevelingen bevat voor het surfen op het internet en het omgaan met e-mails. Als je denkt dat het nodig is biedt ook een training aan. Sommige bedrijven testen hun personeel door het sturen van louche uitziende e-mails en kijken wie van hen aanklikt. Dit kan een goede manier zijn om het probleem zichtbaar te maken.

Blijf ieder geval op je hoede en volg deze tips op voor een goede websitebeveiliging:

 • Ga niet alleen op het uiterlijk af. Het kost niet veel moeite om een website te klonen, dus ga er niet zomaar vanuit dat een website legitiem is omdat dit zo lijkt.
 • Controleer de domeinnamen. Kwaadaardige sites hebben vaak vervangende tekens in hun domeinnamen (zoals een “1” voor “ik”) zodat ze op het eerste gezicht legitiem lijken.
 • Gebruik beveiligingssoftware. Beveiligingssoftware en webbrowsers bevatten vaak veiligheidsfilters voor websites die waarschuwen voor verdachte sites.
 • Kijk uit voor vensters en pop-ups. Sommige onbetrouwbare websites vertonen pop-up vensters om je te verleiden tot het installeren van schadelijke programma’s. Sluit ze onmiddellijk.
 • Bewaak je informatie. Verstrek geen persoonlijke gegevens over jezelf of jouw bedrijf tenzij je zeker weet dat de website veilig is.
 • Gebruik altijd software die up-to-date is. Windows 8 – de nieuwste versie van het besturingssysteem van Microsoft-software – bevat geavanceerde functies om de beveiliging van je bedrijf te ondersteunen. Zo zal het altijd eerst de beveiligingssoftware laden zodat de malware geen kans heeft om deze te blokkeren.

Als je van een website koopt zorg er dan voor dat de site waar je gebruik van maakt een beveiligde verbinding heeft om je betalingsgegevens over te brengen. Kijk voor een hangslotje en een groene markering in de adresbalk van je browser – klik op deze voor meer informatie over het bedrijf dat de site beheert. Als het niet overeenkomt met de plaats waar je bent, ga dan niet verder met je aankoop.

Controleer altijd of een online-bedrijf in de echte wereld bestaat met een adres en telefoonnummer. Het is verstandig om te kopen met een creditcard omdat de meeste creditcards extra bescherming bieden als er iets mis gaat met je aankoop.

E-mail en sociale media

Goede internet beveiligingssoftware en een effectief spamfilter zullen de meeste verdachte e-mails blokkeren voordat je ze ooit ziet. Maar het is onvermijdelijk dat sommigen er tussendoor zullen glippen. En wat erger is, social media tools zoals Facebook en Twitter bieden andere kanalen voor aanvallen van hackers.

 • Klik niet op de links. Phishing e-mails bevatten onbetrouwbare links. Om kwaadaardige sites te weren typ je de website-adressen handmatig in plaats van het klikken op links in e-mails. Je komt ook onbetrouwbare links tegen op Twitter en Facebook-berichten. Denk na voordat je iets aanklikt!
 • Wees op je hoede voor de bijlagen. Niet openen als je niets verwacht, zelfs als ze zijn gekomen van iemand die je kent. Ze kunnen virussen bevatten en de computer van de afzender kan ook besmet worden.
 • Kijk voor inconsistenties in berichten. Phishing e-mails bevatten vaak spelling- en grammaticale fouten, worden niet gepersonaliseerd met je naam of voelen op een of andere manier niet veilig aan. Op de sociale netwerken beloven onbetrouwbare berichten vaak een geheim te onthullen. Bijvoorbeeld: ‘Wil je weten wat mensen over je zeggen?’. Ga af op je intuïtie.

Hoewel online-bedreigingen altijd in ontwikkeling zijn hebben de algemene beginselen die nodig zijn voor het beschermen van je bedrijf de neiging om hetzelfde te blijven. Je hebt een combinatie van sterke beveiligingssoftware en alert personeel nodig om beschermd te blijven.